DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U RUŠNJU: Pokušao da zadavi ženu kanapom, pa se obesio u šupi
Foto: Vladimir Šporčić

jezivo

DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U RUŠNJU: Pokušao da zadavi ženu kanapom, pa se obesio u šupi

Crna Hronika -

Goran i Slavica su se u poslednje vreme često svađali, a situaciju je dodatno otežavala njegova depresija

Goran Ružić (53) obesio se danas u šupi iza svoje porodične kuće u beogradskom naselju Rušanj nakon što je pomislio da je tokom svađe ubio suprugu Slavicu (49), koju je pokušao da zadavi kanapom.

Porodična tragedija odigrala se u Ulici oslobođenja posle svađe dvoje supružnika koja je otpočela prethodno veče.

- Goran i Slavica su se u poslednje vreme često svađali, a situaciju je dodatno otežavala njegova depresija. Nedavno je bio i na lečenju, ali njemu nije bilo bolje. Često je pravio i ljubomorne scene, pa pretpostavljam da je i sada to bio povod njihove svađe.

Slavicu je pokušao da zadavi kanapom. Dok ju je tim kanapom stezao oko vrata, Slavica je pala i udarila glavom o pod, zbog čega se onesvestila. Goran je tada pomislio da ju je ubio, otišao je u šupu i obesio se - ispričao je za Kurir rođak supružnika.

Kada je posle nekoliko sati došla svesti, nesrećna Slavica izjurila je iz kuće, a potom, bežeći ka komšijskom dvorištu, u šupi zatekla jeziv prizor.

- Videla je Gorana kako visi i odmah joj je bilo jasno da je mrtav. Počela je da doziva rođake, koji su pozvali Hitnu pomoć i policiju - kaže sagovornik.

Ono što je sve komšije i poznanike nesrećne porodice dodatno šokiralo bilo je upravo mesto na kome je pronađen Goranov leš.

- U istoj toj šupi mu se obesio i stric pre nekoliko godina. Takođe, ista sudbina zadesila mu je i brata od ujaka, koji se obesio, ali u svom dvorištu - dodaje naš sagovornik.

Hitna pomoć, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje Goranovu smrt, povređenu Slavicu prevezla je u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede na vratu.

- Goran i Slavica imaju dve maloletne ćerke. Starija je srednjoškolka, a druga je tek sedmi razred. Ne znam da li su one bile u kući dok je trajala drama. Sada su kod rođaka, koji ih je sklonio kod sebe - kazao je rođak nesrećne porodice.

(Kurir.rs./I. Milićević, Foto: Vladimir Šporčić)

Radio u BIP Imućna porodica Kako je za Kurir otkrio sagovornik blizak porodici Ružić, Goran je dugo godina radio u Beogradskoj industriji piva. - Fabriku je napustio uz otpremninu i mislim da je otad krenula njegova depresija. Porodica je oduvek bila dobrostojeća, imaju veliki plac, kuće i zemlju u Rušnju, a čuo sam i da imaju stan u gradu - kaže rođak porodice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track