JOŠ JEDAN MANIJAK IZ GRADSKOG PREVOZA UHAPŠEN I EKSPRESNO OSUĐEN: Ušao u autobus, otkopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o ženu
Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

Putnici reagovali i odmah pozvali policiju

JOŠ JEDAN MANIJAK IZ GRADSKOG PREVOZA UHAPŠEN I EKSPRESNO OSUĐEN: Ušao u autobus, otkopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o ženu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Muškarac B.P. (41) uhapšen je u četvrtak u Novom Beogradu nakon što je ušao u autobus na liniji 45 i prišao mlađoj ženi T.S. (33), a zatim otkiopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o nju.

foto: Nebojša Mandić

Kako Kurir saznaje, skandalozno ponašanje manijaka primetili su drugi putnici koji su odmah pozvali policiju i zadržali ga do njihovog dolaska. O svemu je odmah obavešten i dežurni tužilac koji je naložio da se manijak uhapsi.

"Utvrđeno je da je B.P. došao kolima na Bežaniju, a potom otišao u autobus na liniji 45 gde je seksualno uznemiravao putnicu. On je u petak na saslušanju priznao sve, a Treće osnovno tužilaštvo je zatražilo da se odredi njegovo hitno veštačenje", kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da je veštačenjem utvrđeno da uhapšeni ima poremećaj polne sklonosti.

foto: Beta/Dragan Gojić

"Ponuđen mu je sporazum o priznanju krivice koji je prihvatio. Tim sporazumom izrečena mui je uslovna osuda od godinu dana zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u naredne 3 godine ne počini novo krivično delo. Takođe, izrečena mu je i mera obaveznog lečenja na Klinici za psihijatriju, na koje se mora javiti u roku od mesec dana", završava izvor.

(Kurir.rs/I.Milićević/Foto: Ilustracija/Filip Plavčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track