PSIHIČKI BOLESNIK NAPRAVIO MASAKR U CENTRU PIROTA: Iznenada napao nožem prolaznika i teško povredio radnika obezbeđenja
Foto: Filip Plavčić

težak incident

PSIHIČKI BOLESNIK NAPRAVIO MASAKR U CENTRU PIROTA: Iznenada napao nožem prolaznika i teško povredio radnika obezbeđenja

Crna Hronika -

PIROT - Pirotska policija uhapsila je jednu osobu zbog sumnje da je oko 14 časova u centru grada nožem povredila dve osobe, od kojih jednu teško.

Kako je agenciji Beta rečeno u pirotskoj policiji, incident se dogodio oko 14 časova ispred zgrade Gradske uprave a po nezvaničnim informacijama, napadač je bez razloga započeo raspravu i najpre povredio slučajnog prolaznika.

Da bi sprečili sukob, intervenisali su radnici obezbeđenja Gradske uprave a tom prilikom jedan od njih je teško povređen.Hitna pomoć prevezla je povređene u Opštu bolnicu, a po rečima dežurnog lekara Dejana Veličkovića, prolaznik je zadobio lakše telesne povrede, a radnik obezbeđenja teške telesne povrede u predelu grudnog koša.

foto: Gradska uprava Pirot

"Posle stabilizacije stanja i dijagnostičke obrade on je odmah prebačen u operacionu salu Opšte bolnice", rekao je Veličković.

Zamenik gradonačelnika Pirota Vidojko Panajotović rekao je agenciji Beta da je, po njegovim saznanjima, napadač "psihički bolesnik koji je išao sa nožem u ruci i počeo redom da bode".

"Teško je povredio našeg radnika obezbeđenja iz čista mira a prolazniku je posekao ruku", kazao je Panajotović.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track