Najnovije vesti

NESTAO BRAČNI PAR IZ SUBOTICE, TROJE DECE OČAJNO: Draganu i Svetlani Zolnajić gubi se svaki trag
Foto: Privatna Arhiva

porodica moli i građane za pomoć

NESTAO BRAČNI PAR IZ SUBOTICE, TROJE DECE OČAJNO: Draganu i Svetlani Zolnajić gubi se svaki trag

Crna Hronika

SUBOTICA - Članovi porodice Zolnajić i njihovi prijatelji iz Subotice na društvenim mrežama su se oglasili da od utorka 20. novembra zvanično se vode kao nestali, bračni par Dragan (1965) i Svetlana (1972) Zolnajić iz Subotice. Bliža porodica i troje dece od tog datuma nisu se čuli sa njima.

Svetlana je nestala još u petak popodne 16. novembra, a Dragan se nije javio od utorka, 20. novembra potvrdio je medijima Draganov brat Duško, moleći da se objave podaci o nestanku.

 

Redakciju Kurira kontaktirala je i Nataša, sestra nestalog Dragana, koja je nam je rekla da Dragan ima dva brata u sestru, te da automobil koji je nađen nije vlasništvo brata nego zeta.

foto: N.H.

Dragan je visok 176 santimetara i ima stotinak kilograma, a Svetlana ima 172 santimetra i 60 kilograma, a živeli su u porodičnoj kući u Aleksandrovu. Njihovo troje dece su punoletni, ali sa majkom nisu uspeli da se čuju više od nedelju dana, a sa ocem od utorka.

 

Subotička policija je obaveštena o nestanku bračnog para i čine sve što je moguće oko pronalaska dvoje ljudi, pa se građani mole ukoliko prepoznaju osobe sa fotografija da se jave policiji u Subotici na broj 192, a broj telefona je dao i Duško 060 611 22 11.

 

Policiji je nestanak prijavljen od 20. novembra.

foto: N.H.

Objavljeno je i da je 24. novembra pronađen automobil koji je vozio Dragan. Policija je izvršila uviđaj i radi na veštačenju vozila.

 

Igor Jurić, osnivač fondacije Tijana Jurić posle razgovora sa porodicom objavio je na Registru sajta nestalih lica u Srbiji, podatke o nestalom paru iz Subotice.

Igor Jurić kaže da deca veoma teško podnose nestanak roditelja i da je razgovarao sa porodicom, pa apeluje da ukoliko građani imaju bilo kakvu informaciju, da obaveste policiju.

 

(Kurir.rs/N. H./Foto: Privatna arhiva)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...