PORODICA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O NESTANKU BRAČNOG PARA IZ SUBOTICE: Svetlana je oteta, a Dragan je otišao da je traži! Danima je bio nervozan
Foto: Privatna Arhiva

ne znaju ništa o njima

PORODICA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O NESTANKU BRAČNOG PARA IZ SUBOTICE: Svetlana je oteta, a Dragan je otišao da je traži! Danima je bio nervozan

Crna Hronika -

Draganu Zolnajiću (53) iz Subotice gubi se svaki trag 20. novembra, četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46).

Porodica i prijatelji su u agoniji već nedelju dana, otkad je najpre nestala Svetlana Zolnajić, a potom i njen suprug Dragan. Njih dvoje su živeli sami u porodičnoj kući u Aleksandrovu, dok njihovo troje punoletne dece ne žive sa njima - ćerka studira medicinu u Novom Sadu, jedan sin živi u Beogradu, dok drugi sin radi u Mađarskoj.

Naime, sve je počelo pre nedelju dana, 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan prijavio da je Svetlana nestala. Naredna tri dana niko od članova porodice nije mogao da stupi u kontakt s njom i ovo je Draganu teško palo, kažu najbliži. Draganova sestra sa porodicom živi u blizini i bili su tu za Dragana u danima punim neizvesnosti. Njegova sestra Nataša kaže da su u međuvremenu svi primetili njegovu nervozu.

foto: Facebook

- Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži - kaže Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

Dragan Zolnajić, nakon tri dana provedenih u samoći doma, nestao je 20. novembra. Poslednji put viđen je tog dana u prepodnevnim satima.

Kako nam kažu njegovi najbliži, da nešto nije u redu, otkrila je njegova i Svetlanina ćerka, koja je zvala na telefon u rodnoj kući u Aleksandrovu iz Novog Sada, ali niko joj se nije javljao. Pozvala je tetku, rekavši da za svaki slučaj provere da li je sa Draganom sve u redu, kada se i saznalo da od njega nema ni traga ni glasa. Od tog dana porodica ne može da stupi u kontakt ni sa njim.

foto: Privatna Arhiva, Registar za nestale

Kako pričaju najbliži, Dragan je, kao što je i ovaj put bio slučaj, znao da od zeta pozajmi nakratko automobil. Pozajmi na dan, pa vrati sutradan i ništa nije bilo sumnjivo. Međutim, u trenutku njegovog nestanka nije bilo ni automobila ispred kuće.

Ipak, kako je potvrdila Draganova sestra Nataša, vozilo je pronađeno u Aleksandrovu četiri dana nakon prijavljivanja njegovog nestanka, 24. novembra, na oko 500 metara od njegove kuće, iza zabavišta. Na automobilu j bila ispuštena jedna guma, ali ne i probušena.

Policija je obavila uviđaj, a automobil je, dodaje ona, odnet na veštačenje. Prema njenim rečima, u njemu nije pronađeno ništa što bi pomoglo u pronalasku ovog bračnog para. Subotička policija intenzivno traga za bračnim parom, a porodica moli preko društvenih mreža prijatelje da jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju.

Porodica Zolnajić i prijatelji mole sve građane koji možda prepoznaju ove dve osobe i/ili imaju više informacija gde se oni nalaze, da jave najbližoj policijskoj stanici u Subotici, na broj 192 ili pozovu 065/356- 7394 (Nataša).

(Kuruir.rs/Blic, Miroslava Brkić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track