Najnovije vesti

PORODICA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O NESTANKU BRAČNOG PARA IZ SUBOTICE: Svetlana je oteta, a Dragan je otišao da je traži! Danima je bio nervozan
Foto: Privatna Arhiva

ne znaju ništa o njima

PORODICA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O NESTANKU BRAČNOG PARA IZ SUBOTICE: Svetlana je oteta, a Dragan je otišao da je traži! Danima je bio nervozan

Crna Hronika

Draganu Zolnajiću (53) iz Subotice gubi se svaki trag 20. novembra, četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46).

Porodica i prijatelji su u agoniji već nedelju dana, otkad je najpre nestala Svetlana Zolnajić, a potom i njen suprug Dragan. Njih dvoje su živeli sami u porodičnoj kući u Aleksandrovu, dok njihovo troje punoletne dece ne žive sa njima - ćerka studira medicinu u Novom Sadu, jedan sin živi u Beogradu, dok drugi sin radi u Mađarskoj.

Naime, sve je počelo pre nedelju dana, 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan prijavio da je Svetlana nestala. Naredna tri dana niko od članova porodice nije mogao da stupi u kontakt s njom i ovo je Draganu teško palo, kažu najbliži. Draganova sestra sa porodicom živi u blizini i bili su tu za Dragana u danima punim neizvesnosti. Njegova sestra Nataša kaže da su u međuvremenu svi primetili njegovu nervozu.

foto: Facebook

- Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži - kaže Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

Dragan Zolnajić, nakon tri dana provedenih u samoći doma, nestao je 20. novembra. Poslednji put viđen je tog dana u prepodnevnim satima.

Kako nam kažu njegovi najbliži, da nešto nije u redu, otkrila je njegova i Svetlanina ćerka, koja je zvala na telefon u rodnoj kući u Aleksandrovu iz Novog Sada, ali niko joj se nije javljao. Pozvala je tetku, rekavši da za svaki slučaj provere da li je sa Draganom sve u redu, kada se i saznalo da od njega nema ni traga ni glasa. Od tog dana porodica ne može da stupi u kontakt ni sa njim.

foto: Privatna Arhiva, Registar za nestale

Kako pričaju najbliži, Dragan je, kao što je i ovaj put bio slučaj, znao da od zeta pozajmi nakratko automobil. Pozajmi na dan, pa vrati sutradan i ništa nije bilo sumnjivo. Međutim, u trenutku njegovog nestanka nije bilo ni automobila ispred kuće.

Ipak, kako je potvrdila Draganova sestra Nataša, vozilo je pronađeno u Aleksandrovu četiri dana nakon prijavljivanja njegovog nestanka, 24. novembra, na oko 500 metara od njegove kuće, iza zabavišta. Na automobilu j bila ispuštena jedna guma, ali ne i probušena.

Policija je obavila uviđaj, a automobil je, dodaje ona, odnet na veštačenje. Prema njenim rečima, u njemu nije pronađeno ništa što bi pomoglo u pronalasku ovog bračnog para. Subotička policija intenzivno traga za bračnim parom, a porodica moli preko društvenih mreža prijatelje da jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju.

Porodica Zolnajić i prijatelji mole sve građane koji možda prepoznaju ove dve osobe i/ili imaju više informacija gde se oni nalaze, da jave najbližoj policijskoj stanici u Subotici, na broj 192 ili pozovu 065/356- 7394 (Nataša).

(Kuruir.rs/Blic, Miroslava Brkić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...