UŽAS NA ČUKARICI: Leš taksiste nađen u stanu! Raspadao se dve nedelje, komšije prijavile nesnosan smrad
Foto: Profimedia

stravično

UŽAS NA ČUKARICI: Leš taksiste nađen u stanu! Raspadao se dve nedelje, komšije prijavile nesnosan smrad

Crna Hronika -

Telo Veselina M. (72), taksiste u penziji, pronađeno je u utorak oko 18 sati u njegovom stanu u suturenu zgrade u Ulici Arčibalda Rajsa na Čukarici.

Kako nezvanično saznajemo, nesrećni čovek je bio srčani bolesnik, živeo je sam, a da je preminuo saznalo se pošto su komšije danima osećale nesnosan smrad.

- Telo čoveka pronađeno je u hodniku pored toaleta. Prozori i vrata bili su zatvoreni sa unutrašnje strane, pa se pretpostvalja da je Veselin preminuo prirodnom smrću. Ipak, telo je poslato na obdukciju gde će biti ustvrđeno tačno vreme i uzrok smrti - rekao je naš izvor.

Komšije kažu da je bivši taksista živeo sam u suturenu.

- Nije imao nikoga. Svojevremeno je pričao da je sklopio ugovor sa ćerkom kolege o doživotnom izdržavanju, a da zauzvrat ona dobije njegov stan, ali nešto tu nije bilo kako treba. Niko ga nije obilazio, a često se žalio na bolove. Bio je srčani bolesnik - kaže komšinica i dodaje da se sumnja da je on preminuo pre dve nedelje.

- Tada je počeo da se oseća neprijatni miris, koji se iz dana u dan pojačavao. Smrad se širio kroz cevi u kupatilu, kroz WC šolju, bilo je nepodnošljivo.

Vremenom smo shvatili da postoji mogućnost da je komšija preminuo i to smo prijavili nadležnima - priča sagovornica.

Prema njenim rečima smrad se još uveka oseća u zgradi, jer niko nije očistio stan.

- Ne znamo ni kome da se obratimo za pomoć. Otvaramo prozore, ali još uvek se sve oseća - jada se komšija.

Ovo nažalost nije jedni slučaj u Beogradu da se telo raspada u stanu građana koji žive sami. S tim što su u ovom slučaju stanari reagovali relativno brzo. Podsetimo, prošle godine pronađena su dva tela u fazi raspadanja, a o kojima smo pisali. - Telo starice Mileve Galantić pronađeno je nekoliko meseci nakon smrti prošle godine u njenom stanu u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdari. - Telo Vitomira Marjanovića (82) pronađeno je po pretpostavci komšija godinu dana nakon smrti u njegovom stanu u Kumodraškoj ulici.

(Kurir.rs/J. Rafailović/foto: ilustracija profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track