HOROR O KOME BRUJI SRBIJA! Svetlana preklana, Dragan pucao sebi u glavu! Ušunjao se u kuću rođaka dok su spavali, pa se ubio u podrumu! Snaja ga zatekla u lokvi krvi!
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS

HOROR O KOME BRUJI SRBIJA! Svetlana preklana, Dragan pucao sebi u glavu! Ušunjao se u kuću rođaka dok su spavali, pa se ubio u podrumu! Snaja ga zatekla u lokvi krvi!

Crna Hronika -

Svetlana Zolnajić (46), koja je nestala 16. novembra, nađena mrtva u šahti u jednom voćnjaku kod Subotice, dok je njen suprug izvršio samoubistvo u kući rođaka

Telo Svetlane Zolnajić (46), koja je nestala 16. novembra, pronađeno je juče u šahti u voćnjaku na putu od Subotice ka Paliću. Njen suprug Dragan Zolnajić (53), kom se četiri dana kasnije izgubio svaki trag, juče je izvršio samoubistvo u kući rođaka u Aleksandrovu.

Kako nezvanično saznajemo, misteriozni nestanak bračnog para, za kojim je policija danima tragala, dobio je tragičan epilog, nakon što je rođaka juče ujutru našla Dragana s ranom od metka na glavi.

- On se najverovatnije u toku noći ušunjao u našu kuću. Niko od ukućana ga nije ni video, ni čuo, a nismo čuli čak ni pucanj. Tek juče ujutru snaja je sišla u podrum da nešto uzme i zatekla Dragana u lokvi krvi. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć - kaže žena u čijoj kući je nađen Zolnajić.

Teško povređeni Dragan je hitno prebačen u bolnicu, ali je u toku dana preminuo. Ubrzo posle pronalaska Dragana Zolnajića, policija je našla i leš njegove supruge.

Jeziv prizor

- Policajci su zatekli jeziv prizor. Svetlana je navodno bila preklana. Ona je, kako se sumnja, ubijena još 16. novembra, kada je poslednji put bila u kontaktu s decom. Istraga je u toku, ali zasad sve ukazuje da je Dragan ubio nju, a potom juče izvršio samoubistvo - kaže izvor iz istrage i otkriva da će tek daljim radom policije biti utvrđeno da li se zločin dogodio na mestu na kom je telo žene pronađeno ili je ono naknadno doneto tu, kao i da li je za ubistvo odgovoran suprug.

Gde se Dragan skrivao punih osam dana, otkad je poslednji put viđen, zasad niko ne zna.

- O Svetlani i Draganu njihovo troje dece i rodbina ništa nisu znali od 20. novembra. Nestanak je prijavljen policiji, koja je pokušavala da im uđe u trag i utvrdi šta se dogodilo - kaže izvor.

Bio u dugovima

On podseća da je četiri dana nakon Draganovog nestanka u naselju u kom je živeo pronađen automobil koji je koristio. Na njemu je bila ispumpana guma, a policija veštačenjem nije pronašla tragove koji bi ukazivali na to šta se dogodilo sa Zolnajićima.

- Deca, ali i rodbina, bili su veoma zabrinuti. Verovali su da je Svetlanu neko oteo, a da je Dragan sam krenuo u potragu za njom - kaže jedan poznanik porodice.

Meštani pričaju i da je navodno Dragan zapao u velike kockarske dugove i da je imao pozajmicu od oko 300.000 evra.

Kurir.rs/N. Harminc - J. Spasić foto: privatna arhiva

HRONOLOGIJA

  • 16. novembra nestala je Svetlana
  • 20. novembra trag se izgubio i Draganu
  • 20. novembra policiji je prijavljen nestanak
  • 24. novembra u Aleksandrovu je pronađen automobil koji je Dragan koristio
  • 28. novembra u kući u aleksandrovu pronađen je ranjeni Dragan

Živeli sami RADILA U SLOVENIJI

Svetlana i Dragan, kako su ispričali rođaci, samo su povremeno živeli zajedno, pošto je ona radila u Sloveniji. U zajedničkoj kući u Aleksandrovu boravili su sami, pošto su im deca odrasla i nisu živela s njima. - Ćerka im studira medicinu u Novom Sadu, jedan sin živi u Beogradu, dok drugi radi u Mađarskoj - kaže sagovornik Kurira. Kaže da je deci veoma teško i da ne zna kako će podneti to što su ostali bez oba roditelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track