OVO JE KUĆA U KOJOJ JE PRONAĐEN DRAGAN ZOLNAJIĆ! ROĐACI SIŠLI U PODRUM PA SE ŠOKIRALI: Ušunjao nam se u toku noći, jutros smo ga zatekli u krvi!
Foto: N.H., Privatna Arhiva

STRAVIČAN KRAJ POTRAGE ZA BRAČNIM PAROM

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE PRONAĐEN DRAGAN ZOLNAJIĆ! ROĐACI SIŠLI U PODRUM PA SE ŠOKIRALI: Ušunjao nam se u toku noći, jutros smo ga zatekli u krvi!

Crna Hronika -

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, pronađen je danas posle 8 dana potrage u podrumu kuće rođaka u naselju Aleksandrovo sa ranom od metka u glavi i hitno je prebačen u subotičku bolnicu, sa povredama opasnim po život, ali je posle višesatne borbe lekara podlegao povredama.

Telo Svetlane Zolnajić (46), koja je nestala četiri dana pre Dragana, odnosno 16. novembra, pronađeno je u šahti u voćnjaku na putu od Subotice ka Paliću.

foto: N.H.

Njen suprug Dragan Zolnajić (53), kom se četiri dana kasnije izgubio svaki trag, izvršio je samoubistvo u kući rođaka u Aleksandrovu.

Kako nezvanično saznajemo, misteriozni nestanak bračnog para, za kojim je policija danima tragala, dobio je tragičan epilog, nakon što je rođaka u sredu ujutru našla Dragana s ranom od metka na glavi.

foto: Facebook

- On se najverovatnije u toku noći ušunjao u našu kuću. Niko od ukućana ga nije ni video, ni čuo, a nismo čuli čak ni pucanj. Tek juče ujutru snaja je sišla u podrum da nešto uzme i zatekla Dragana u lokvi krvi. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć - kaže žena u čijoj kući je nađen Zolnajić.

foto: Privatna Arhiva

Teško povređeni Dragan je hitno prebačen u bolnicu, ali je u toku dana preminuo. Ubrzo posle pronalaska Dragana Zolnajića, policija je našla i leš njegove supruge.

Jeziv prizor

- Policajci su zatekli jeziv prizor. Svetlana je navodno bila preklana. Ona je, kako se sumnja, ubijena još 16. novembra, kada je poslednji put bila u kontaktu s decom. Istraga je u toku, ali zasad sve ukazuje da je Dragan ubio nju, a potom juče izvršio samoubistvo - kaže izvor iz istrage i otkriva da će tek daljim radom policije biti utvrđeno da li se zločin dogodio na mestu na kom je telo žene pronađeno ili je ono naknadno doneto tu, kao i da li je za ubistvo odgovoran suprug.

Gde se Dragan skrivao punih osam dana, otkad je poslednji put viđen, zasad niko ne zna.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track