OTKRIVENO ŠTA SE KRIJE IZA BRUTALNOG UBISTVA U ŠAPCU! Dragomira kobnog dana pozvao zelenaš, a on mu upao u stan IZBO GA NASMRT! Komšije zatekle jeziv prizor: Bilo je krvi do kolena!
Foto: Jelena Rafailović

KRVAVO

OTKRIVENO ŠTA SE KRIJE IZA BRUTALNOG UBISTVA U ŠAPCU! Dragomira kobnog dana pozvao zelenaš, a on mu upao u stan IZBO GA NASMRT! Komšije zatekle jeziv prizor: Bilo je krvi do kolena!

Crna Hronika -

Dragomir T. nožem nasmrt izbo Miloša Bogojevića, od koga je pozajmio novac na kamatu. Nakon zločina, Dragomir se sam predao policiji

Dragomir T. (68) iz Šapca nasmrt je izbo Miloša Bogojevića (52) u njegovom stanu u Ulici vojvode Mišića u Šapcu, posle čega je odmah pozvao policiju i priznao zločin.

Kako saznajemo, Dragomir je juče oko sedam sati došao u Bogojevićev stan na petom spratu zgrade, a pola sata kasnije je počinio jezivo ubistvo.

- Bogojević je navodno bio poznati šabački zelenaš, a Dragomir je od njega pre izvesnog vremena pozajmio novac na kamatu - kaže sagovornik.

Svađa u stanu

- Navodno, Dragomir nije vraćao pare po dogovoru, pa mu je Bogojević zbog toga često pretio i pritiskao ga. Dragomir je te pretnje više puta prijavljivao policiji - kaže naš izvor i dodaje da je ubijeni i kobnog jutra zvao Dragomira telefonom i pretio mu da će doći kod njega kući i da će mu pobiti porodicu.

- Dragomiru je verovatno prekipelo da trpi torturu, pa je posle tog poziva otišao kod Bogojevića u stan - kaže naš izvor.

- Izgleda da su se njih dvojica posvađala i Dragomir je zgrabio nož. Ubadao je Bogojevića po čitavom telu. Bukvalno ga je iskasapio. Kada je shvatio da ga je ubio, sam je pozvao policiju i mirno se predao - kaže naš sagovornik.

Istraga u toku

NAĐEN NOŽ

Uhapšenom Dragomiru T. određeno je policijsko zadržavanje, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

- Policija je prilikom uviđaja, ispred zgrade u kojoj se desio krvavi zločin, pronašla nož kojim je počinjeno ubistvo. Istragom će biti utvrđeni svi detalji zločina, kao i motiv - kaže naš izvor.

Komšije ubijenog muškaraca kažu da ih je probudila stravična vriska.

- Čula se svađa, lupanje vratima, a potom su odjeknuli jezivi krici. Galama je dolazila s petog sprata, nisam znao šta se tačno dešava. Tek kasnije, kada je policija stigla, shvatio sam da se dogodilo ubistvo. Čuo sam da je ubijeni uboden nožem više puta. Krvavo i unakaženo telo nađeno je u hodniku, u kome je bilo krvi do kolena. Pretpostavljamo da je komšija uspeo da izađe iz stana kako bi potražio pomoć, ali nije uspeo u tome, pošto su rane bile smrtonosne, pa je iskrvario - kaže užasnuti komšija i dodaje da je ubijenog znao iz viđenja.

foto: Jelena Rafailović

Bio u zatvoru

- On je poslednjih nekoliko meseci živeo u tom stanu kao podstanar. O njemu nisam čuo lepe reči. Priča se da je davao novac na kamatu, da je je navodno dilovao i drogu i da se bavio mutnim poslovima. Ko zna šta je od svega toga tačno - priča sagovornik i dodaje da je ubijeni Bogojević odranije poznat policiji i da je nekoliko godina proveo u zatvoru.

Osumnjičeni za ubistvo, kako saznajemo, važi za mirnog i povučenog čoveka.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track