SVETLANINA SMRT I DALJE MISTERIJA: Da li je muž ubio zbog ljubomore? Pominju se 2 verzije ubistva koje je potreslo Suboticu
Foto: Privatna Arhiva

zla kob supružnika

SVETLANINA SMRT I DALJE MISTERIJA: Da li je muž ubio zbog ljubomore? Pominju se 2 verzije ubistva koje je potreslo Suboticu

Crna Hronika -

- U četvrtak uveče završena je obdukcija tela supružnika Svetlane (46) i Dragana (53) Zolnaić iz Subotice, a kako nezvanično saznajemo policija će u ponedeljak zvanično predati izveštaj sa obdukcije Tužilaštvu.

Nezvanično se i dalje u Subotici priča više verzija, od toga da je Svetlana ubijena navodno zbog ljubomore, nakon što je saopštila Draganu da želi da živi u Sloveniji i da ga napušta, posle dugogodišnjeg zajedničkog života.

foto: Privatna Arhiva

Nezvanično se pominju i dve verzije smrti Draganove supruge Svetlane, da je umrla od pucnja pištoljem prostrelne rane u grudima, a pominje se i da je nožem usmrćena, ali u tužilaštvu nisu mogli da potvrde za Kurir detalje obdukcije.

- U ponedeljak će se znati izveštaj obdukcije, i nakon policijske obrade podataka, znaćemo na koji način je Svetlana umrla, a Dragan je preminuo sa prostrelnom ranom, pucnjem u glavu, saznajemo iz Višeg tužilaštva.

foto: Printscreen Google Earth

Telo Svetlanino nađeno je 28. novembra uveče, na ogromnom imanju na putu od Subotice ka Paliću, koje pripada navodno pevačici Dariji Stanojević i njenom suprugu Spasoju Vujeviću. Telo je našla policija nakon što je potvrđeno od strane porodice Zolnajić da je Dragan preminuo. Na tom ogromnom imanju iza Metroa postoje dva šahta, kako nam je potvđeno, a u jednom je nađena Svetlana navodno pokrivena ćebadima i džakovima jabuka.

Još nisu poznati ni detalji gde je Dragan boravio od nestanka Svetlane 16. novembra, dok je njegov nestanak prijavio brat Duško 20. novembra. O motivima i načinu Svetlanine smrti, tužilaštvo će u ponedeljak izneti više podataka, a psiholozi tvrde, da su ubistva nožem, najčešća ubistva sa motivom ljubomore ili strasti. Supružnici su ostavili troje odrasle dece iza sebe, koji su sada u kući Svetlanine majke u Subotici. Dragan je u jednom periodu bio uspešan privrednik i obezbedio porodici i Svetlani viši standard za život, ali je, kako se nezvanično tvrdi, poslednjih godina imao više poslovnog kraha i problema zbog šverca, pa i sudske presude, zbog kojih je imao i obavezu da se javlja policiji, pa se pretpostavlja da je lako bilo i pratiti i njegovo kretanje od dana nestanka, do dana kada je izvršio samoubistvo.

N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track