ŽURIO DA VIDI ĆERKICU, UBIO GA PIJANI VOZAČ! Bojan (36) poginuo u stravičnoj nesreći na auto-putu Beograd-Šid! DEVOJČICA NE ZNA DA JE OSTALA BEZ OCA
Foto: Fejsbuk

tragedija

ŽURIO DA VIDI ĆERKICU, UBIO GA PIJANI VOZAČ! Bojan (36) poginuo u stravičnoj nesreći na auto-putu Beograd-Šid! DEVOJČICA NE ZNA DA JE OSTALA BEZ OCA

Crna Hronika -

Bojan Vujović (36), koji je nastradao u petak oko 15 sati, kada je na njega na autobuskom stajalištu na auto-putu Beograd-Šid kod Zemuna naleteo automobil "škoda oktavija" kojom je upravljao I. V. (34), trebalo je tog kobnog popodneva da od bivše supruge uzme maloletnu ćerku (9) kako bi zajedno proveli vikend, saznaje Kurir.

mesto nesreće
mesto nesrećefoto: Sonja Spasić

Vozač I. V., koji je u nesreći takođe povređen, izjavio je na saslušanju da je izgubio kontrolu nad vozilom jer mu je pukla guma, a saobraćajna policija je utvrdila da je u krvi imao više od jednog promila alkohola.

Kum u šoku

Prijatelje i kolege nesrećnog Vujovića šokirala je vest o njegovoj pogibiji.

- Bio je radnik u kurirskoj službi "Siti ekspres", a nesreća se desila kad je završio smenu. Retko je koristio autobus i ni sam ne znam šta mu je bilo tog dana i zašto nije sačekao nekog od kolega da ga prevezu kući. Videli smo se sat vremena pre toga, rekao mi je da treba da ide kod fizioterapeuta, imao je problem s leđima. Posle je trebalo da se vidi s ćerkom - priča za Kurir Ljubiša Miščević, kum nastradalog Vujovića.

Stanovao u Beogradu
Stanovao u Beogradufoto: Fejsbuk

On dodaje da je Vujović živeo kao podstanar u Zemunu.

Bio razveden

- Bio je oženjen, ali se nedavno razveo. U tom braku je dobio devojčicu, koja je bila sav njegov svet. Ona živi s majkom, ali je svakog drugog vikenda dolazila kod njega. A to kad ona dolazi, za njega je bilo ravno prazniku jer ju je mnogo voleo. Njoj još niko nije rekao da joj je tata nastradao - priča kum i dodaje da će detetu tužna vest najverovatnije biti saopštena uz savet psihologa.

Naš sagovornik kaže da Vujovića poznaje više od 15 godina, čak ga je i on venčao sa suprugom od koje se sporazumno razveo.

- Imao je težak život. Rodom je iz Aleksinca, zaposlio se pre godinu i po u "Siti ekspresu", a radio je šta je stigao. Nije birao posao. Bio je dobar čovek, drug i prijatelj. Nikad mu ništa teško nije palo - priča potreseni Miščević.

On objašnjava da će Vujović biti sahranjen u utorak u rodnom Aleksincu.

Vozaču preti 12 godina robije

Uviđaju je, pored saobraćajne policije, prisustvovao i zamenik višeg javnog tužioca.

- Analizom krvi utvrđeno je da je vozač automobila imao više od jednog promila alkohola u krvi, zbog čega je o događaju obavešten viši tužilac. Nesreća koju je izazvao vozač pod dejstvom alkohola tretira se kao delo s umišljajem, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

(Kurir.rs/ Jelena Rafailović/ Foto: Sonja Spasić, Fejsbuk )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track