Najnovije vesti

ZOKO, ON BI ME UBIO, NE SMEM NI DA POMISLIM O RAZVODU! Otkrivamo šta je tužiocu rekla drugarica Jelene Marjanović: Stalno se svađala sa Zoranom pred smrt, to je bio BRAK IZ PAKLA!
Foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

Detalji svedočenja pevačicine frizerke

ZOKO, ON BI ME UBIO, NE SMEM NI DA POMISLIM O RAZVODU! Otkrivamo šta je tužiocu rekla drugarica Jelene Marjanović: Stalno se svađala sa Zoranom pred smrt, to je bio BRAK IZ PAKLA!

Crna Hronika

Prema stavu tužilaštva, svedočenje frizerke Zorice Gemović je ključno jer jasno ukazuje na motiv i opravdanu sumnju da iza ubistva pevačice stoji njen suprug Zoran Marjanović

U jednom od trenutaka kada je Jelena rekla da joj je dosta svega, da joj je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dete i ode, ja sam je pitala zbog čega se ne razvede. Ona mi je odgovorila "Zoko, on bi me ubio."

Ovo je na saslušanju pred Višim tužilaštvom ispričala Zorica Gemović, frizerka i prijateljica pokojne Jelene Marjanović. Njen iskaz je gotovo do detalja opisan u optužnici protiv Zorana Marjanovića, koja je, međutim, po drugi put, vraćena na dopunu istrage. Prema stavu tužilaštva, iskaz Gemovićeve ukazuje na mogući motiv zločina, ali i opravdanu sumnju da je za zločin odgovoran upravo Marjanović.

Bile bliske

- Bila sam Jelenin frizer, poznajemo se 10-12 godina unazad, nismo ispijale kafe, ali mi je Jelena bila nešto više od mušterije, mogle smo da kad ćutimo, ćutimo, a kad pričamo, da pričamo - ispričala je Gemovićeva i potvrdila da je pevačica redovno dolazila u poslednje tri-četiri godine.

Kako je navela, Marjanovićeva je na friziranje uvek dolazila sa Janom i Zoranom.

Marjanovići i Jelena
Marjanovići i Jelenafoto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić, Privatna Arhiva

- Ponekad bi ostavio njih dve i otišao, ali bi je onda zvao po 10 puta govoreći joj da požuri, pitao je kada će da završi. Često se događalo i da dođe u salon i čeka da završimo. Jana je uvek bila s Jelenom, znam da je pokojna Zorica čuvala Janu do godinu dana pred smrt, kada više nije mogla jer se razbolela, ali takođe znam i da dete nije htelo da ostane kod Zoranovih roditelja i mislim da su je na kraju upisali u privatni vrtić. Koliko ja znam, Jana nije htela da ostaje ni sa Zoranom, već je uvek bila s Jelenom - kazala je frizerka pred tužiocem.

Ona je takođe navela i da je više puta bila svedok njihovim svađama.

Odnosi s ukućanima

- Jelena se dva-tri puta rasplakala i to se dešavalo kada bih došla kod nje kući da joj pravim frizuru. Govorila je da joj je dosta svega, da ne može više da izdrži, a kada sam je upitala o čemu je reč, rekla je: "Ništa ti ne znaš." Inače, znam da je Zoran uvek omalovažavao Jelenu, da joj je govorio "vidi na šta ličiš", da je debela, ružna, da ne zna da se obuče i da je tetka - pričala je frizerka.

Jelena volela svekrvu
Jelena volela svekrvufoto: Aleksandar Jovanović Cile

Ubijena pevačica je, prema tvrdnjama frizerke, bila u lošim odnosima i sa ostatkom porodice Marjanović.

- Stalno se svađala sa svojim svekrom, nije bila u najboljim odnosima sa Zoranovim bratom, s tim što je za svekrvu govorila da je žena OK i da od njih trojice - Zorana, Vladimira i Miloša, ne sme da pisne. Napominjem da sa Milicom nije bila u nekim odnosima, nisu imale konflikt, ali nisu bile ni bliske. Videla sam u novinama da se prikazuje kako su bile bliske, ali to nije tačno - kazala je Gemovićeva.

Kontrola Zoran odlučivao o svemu

Frizerka pokojne pevačice navela je da se u braku Zoran pitao za sve. - Pitao se za sve, od toga kakvi će je joj biti nastupi na estradi, šta će obući kada se pojavi u javnosti, s tim što napominjem da Jelena nigde nije izlazila i uvek je bila u trenerci. Zaključujem da je Zoran u potpunosti kontrolisao njen život i odlučivao o svemu. Jelena je trčala i trenirala na Zoranovo insistiranje, a on joj je pravo neke šejkove, s tim što mi je Jelena rekla da ne zna sadržaj tih šejkova, već da samo popije šta joj da. Birao joj je čak i frizuru - posvedočila je Gemovićeva.

Frizerkine tvrdnje Brak iz pakla

x Zoran se nije odvajao od Jelene x Konstantno je zvao telefonom x Omalovažavao je, vređao i govorio joj da je debela i tetka x Birao joj je frizuru i garderobu x Pevačica nigde nije izlazila x Terao je da trenira i pravio joj šejkove

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Marina Lopičić, Aleksandar Jovanović, privatna arhiva )

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...