Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST VESNE KOJA 3 GODINE TRAGA ZA ĆERKOM: Tražili su mi 40.000 evra za istinu o Biljani!
Foto: Privatna Arhiva

misterija

POTRESNA ISPOVEST VESNE KOJA 3 GODINE TRAGA ZA ĆERKOM: Tražili su mi 40.000 evra za istinu o Biljani!

Crna Hronika

Vesna Đorić, majka devojke koja je 2015. ostavila lična dokumenta na trafici u Kraljevu i nestala bez traga, kaže da joj se javljaju prevaranti nudeći pomoć

Studentkinja Biljana Đorić (22) iz Kraljeva nestala je bez traga pre tačno tri godine, a njena porodica za sve to vreme nije dobila pouzdanu informaciju o tome gde se Biljana nalazi.

 

gubi joj se trag pre tri godine
gubi joj se trag pre tri godinefoto: Facebook Printscreen


Vesna Đorić, majka nestale devojke, kaže za Kurir da tri godine živi u paklu.

 

Prevaranti

 

- Teško je, preteško. Kako je, moja duša zna, a nisam znala da i ona može da boli, ali boli i te kako. Htela bih da se izvinim svojoj porodici zbog svega, zato što nisam ista osoba kao pre, ali kako ću drugačije? To je jače od mene - kaže Vesna.

 

Očajna majka ističe da su do nje za sve ovo vreme dolazile različite informacije o Biljani, ali da su sve bile netačne.

 

- Javljali su nam se različiti prevaranti i nudili pomoć u pronalasku moje ćerke. Pisali su mi i s lažnih Fejsbuk profila i govorili da mogu da nam pomognu ako spremimo 40.000 evra i pošaljemo ih u Jagodinu. Novac je trebalo da damo nekoj ženi koja navodno može da nam kaže gde je Biljana. Ispostavilo se da je reč o prevarantima, koji su navodno nudili pomoć i roditeljima čije su bebe ukradene po rođenju - priča Vesna.

 

Vesna Đorić sa ćerkom
Vesna Đorić sa ćerkom

Podsetimo, Biljani se svaki trag izgubio 2. decembra 2015. godine, kad je u Kraljevu na trafici ostavila telefon i lična dokumenta. Devojka, koja je studirala u Kosovskoj Mitrovici, došla je autobusom do rodnog Kraljeva, na trafici kupila cigarete i ostavila svoje stvari uz opasku da će "neko doći po njih". Tada je počela agonija porodice Đorić.

 

Viđena u Grčkoj

 

- Od momenta kad je nestala, mi nemamo nikakav trag. Bila je priča da je moja ćerka viđena u Grčkoj. I to smo proverili i ispostavilo se da nije tačno. Ipak, ne gubim nadu da će doći dan kad ću ponovo zagrliti moju Bilju - priča majka nestale devojke.

 

Vesna i njen suprug Goran ne isključuju mogućnost da se Biljana nalazi u nekom manastiru, zbog čega su se obraćali i Patrijaršiji.

porodica ne odustaje od potrage
porodica ne odustaje od potragefoto: Privatna Arhiva

- Međutim, oni ne mogu da nam potvrde da je Biljana zaista u manastiru, jer kažu da je ona punoletna i da poštuju želju iskušenika. Naša ćerka nije bila religiozna, ali smo kasnije saznali da je u Mitrovici upoznala devojku koja je okrenuta veri - kaže Vesna i ističe da veruje da će se njena ćerka pojaviti.

 

- Želim samo da znam da mi je dete živo i ne odustajem od potrage za njom - kazala je majka.

 

Porodica očajna
Na sedativima sam

Đorićeva je i na svom Fejsbuk profilu ostavila emotivnu poruku, ali i zamolila porodicu da joj oprosti što od Biljaninog nestanka nije više ista.
- Deca su porasla, jedna ćerka je prva godina fakulteta, jedna je u srednjoj školi, a sinčić je pošao u prvi razred. Oni dobro znaju šta se dogodilo, nisu više mali. A meni svaki drugi i treći u mesecu prođe ovako, na sedativima - rekla nam je Vesna.

(Kurir.rs/ J.Ivić- J. Slijepčević/Foto: Privatna arhiva)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...