BOLESNO! OTAC UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA MALOLETNE ĆERKE: Dete dugo trpelo, pa se poverilo majci... kada je bivšem mužu rekla da sve zna, on nestao!
Foto: Vlada Šporčić

strašno

BOLESNO! OTAC UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA MALOLETNE ĆERKE: Dete dugo trpelo, pa se poverilo majci... kada je bivšem mužu rekla da sve zna, on nestao!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su M. D. (1984) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Sumnja se da je on više puta silovao svoju maloletnu ćerku.

U Višem sudu u Subotici su nas obavestili da je protiv okrivljenog sudija za prethodni postupak ovog suda odredio pritvor do 30 dana zbog uticaja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i teških okolnosti krivičnog dela.

Otac maloletne devojčice Z.D. (14) Marko D. pobegao je nakon što je subotička policija odmah počela potragu za njim, pošto se devojčica poverila majci i zatražila pomoć. Roditelji su bili razvedeni, a osumnjičeni silovatelj je zlostavljao devojčicu u dužem periodu, pretio joj batinama i da će objaviti njene obnažene fotografije na društvenim mrežama.

Devojčica je često boravila kod oca i on ju je više puta nasilno napadao i kako se sumnja silovao, govoreći joj da to treba da bude njihova tajna. Prošle subote je osumnjičeni pedofil ponovio nasilje nad devojčicom, koja više nije izdržala, nego zatražila majčinu pomoć dva dana nakon poslednjeg zlostavljanja.

Kada je majka pozvala telefonom bivšeg supruga, on je nestao, a žena je sa ćerkom otišla u policiju, raspisana je potraga i krivična prijava, obaveštena je i granična policija. Devojčici su urađeni potrebni pregledi i posle intenzivne potrage policije osumnjičeni otac silovatelj Marko D. je uhapšen, a ukoliko bude utvrđeno da je silovao kćerku, očekuje ga najmanje 10 godina zatvora.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track