Najnovije vesti

DEMOLIRALI KLUB, PRETUKLI OBEZBEĐENJE: Huliganima iz Beton hale odloženo suđenje za 11. januar
Foto: Ana Paunković, Printscreen

prvi osnovni sud u beogradu

DEMOLIRALI KLUB, PRETUKLI OBEZBEĐENJE: Huliganima iz Beton hale odloženo suđenje za 11. januar

Crna Hronika

Početak suđenja desetorici okrivljenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali, početkom oktobra u klubu "Komitet", odložen je danas za 11. januar pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

 

Na suđenje su došli svi okrivljeni koji se sada brane sa slobode, ali je suđenje moralo da se odloži jer odbrani nisu dostavljeni svi dokazi iz optužnice.

Optuženi u ovom slučaju su J.M. (25), K.B.(31), C.I. (19), M.H. (25), P.K. (25), M.C. (24), S.B. (26), A.V. (27), M.M. (36) i M.V. (30).

 

Četvorica se nalaze u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor (nanogicu) od 1. novembra, a dvojici je izrečena zabrana napuštanja boravišta.

 

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu "Komitet" pretukli radnike obezbeđenja, nekoliko ljudi i lomili inventar.

 

U Prvom osnovnom tužilaštvu ranije je saopšteno da ukoliko policija utvrdi identitet i ostalih NN lica koja su učestvovala u kritičnom dogadaju, protiv njih će naknadno biti pokrenut krivični postupak.

 

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat je upalo 15-ak muškaraca, koji su bili maskirani i nosili su palice i šipke. Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su krenuli da lome inventar. Tom prilikom lakđe je povređeno i nekoliko gostiju.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...