HOROR KOD TRSTENIKA! Muž i žena nađeni mrtvi u bunaru, a u porodičnoj kući nađeno dete (3) u teškom stanju! IZNETE NEVEROVATNE SUMNJE
Foto: Vladimir Šporčić

užas

HOROR KOD TRSTENIKA! Muž i žena nađeni mrtvi u bunaru, a u porodičnoj kući nađeno dete (3) u teškom stanju! IZNETE NEVEROVATNE SUMNJE

Crna Hronika -

Beživotna tela Časlava A. (57) i njegove supruge Slađane A. (50) pronađena su jutros u 4.30 časova u bunaru na njivi u ataru sela Stagari u blizini Trstenika.

Kako se saznaje, prvi rezultati istrage ukazuju na to da su supružnici navodno upali u bunar, nakon što su u njivi krali kupus.

Prema nezvaničnim informacijama, sat vremena ranije u porodičnoj kući supružnika pronađeno je njihovo trogodišnje dete S.A., koji je bio u lošem zdravstvenom stanju, pa je prevezen u Dom zdravlja u Trsteniku.

"Komšije u selu su primetile da dete plače, pa je celo klupko počelo da se odmršava, krenulo se u potragu za ljudima", navodi nezvanično izvor.

Krenula je potraga za roditeljima, koji su ubrzo pronađeni u bunaru. Tela nesrećnih ljudi prebačena su u kruševačku bolnicu, radi obdukcije, od koje se očekuje da razjasni detalje tragedije.

"Njihov auto je nađen nedaleko od bunara na potezu između dva sela, sela Stragari i Milutovac, a odmah do auta bili su njihovi opanci. U kolima je bio kupus", navodi izvor. Prema prvim informacijama sa terena, supružnici su nađeni u bunaru, licima okrenutim ka dnu, odnosno ka dole. O njima se za sada zna da nisu bili korisnici socijalne pomoći.

"Mi smo dobili poziv noćas u tri sata da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dete i naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren. Dete je bilo ćebencetu. Sanitetom je prebačeno na Odeljenje pedijatrije u Kruševcu. Preduzeli smo sve potrebne mere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana koja bi treblao da preuzme brigu o detetu.", kaže za “Novosti” Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku.

Auto je navodno dva dana bio parkiran nedaleko od bunara. Istraga je u toku.

(Kurir.rs/Pink, Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track