KAKO SU IZGLEDALI STANOVI I DRUGOVI KRIMINALACA! Slike iz 90-ih koje sigurno niste videli, Knele u krevetu, Giška u ČUDNOJ pozi!
Foto: EPA, Privatna Arhiva, Vladimir Šporčić

neka druga lica!

KAKO SU IZGLEDALI STANOVI I DRUGOVI KRIMINALACA! Slike iz 90-ih koje sigurno niste videli, Knele u krevetu, Giška u ČUDNOJ pozi!

Crna Hronika -

Likovi sa beogradskog asfalta koji su obeležili 90-e godine u Srbiji i danas su popularna tema gradskih urbanih legendi, ali i društvenih mreža.

Tako se na stranici "Legende devedesetih" pojavljivale fotografije ovih likova, i to u najopuštenijim, životnim situacijama.

Tako je osvanula slika čuvenog Kneleta iz jednog kreveta. Poslednje mesece života proveo je živeći u Hajatu, ali sa slike je jasno da je uživao u svom domu.

U jednoj čudnoj pozi uslikan je i čuveni Giška. Najčešće je viđan u skupim odelima, košuljama, duksericama i majicama. Malobrojna slika u kojoj je pokazao atletsko telo.

Zoran Lepi Branković uslikan je u teretani, a ovaj poznati beogradski momak je u svojoj ekipi imao i rođenog brata Rukija, pa su braća Branković bila čuvena "na ulici".

Na Fejsbuku je isplivala i fotografije Giške dok ispija kafu sa prijateljem. Jedna od poznatih nijansi čuvenih trenerki iz devedesetih, koje je i Kristijan često komentarisao na sebi svojstven način.

Ali i Vlade Japanca sa svojim ljubimcem.

U jednom neformalnom druženju uslikan je i Luka Bojović

Bili su nNaoružani do zuba, Kristijan sa ekipom

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track