UŽAS U VRŠCU! SILOVAO SVOJE ROĐENE SESTRE! STRAVIČNU TAJNU OTKRILI U ŠKOLI! Petogodišnja devojčica nije ni mogla da se brani, a 15-godišnjakinja ima mentalni poremećaj!
Foto: Profimedia

nezapamćeno

UŽAS U VRŠCU! SILOVAO SVOJE ROĐENE SESTRE! STRAVIČNU TAJNU OTKRILI U ŠKOLI! Petogodišnja devojčica nije ni mogla da se brani, a 15-godišnjakinja ima mentalni poremećaj!

Crna Hronika -

Danijel Ž. (21), koji ima smetnje u razvoju, više puta obljubio petogodišnju i 15-godišnju sestru, koristeći priliku kad su sami kod kuće

Danijel Ž. (21) iz sela Markovac kod Vršca, koji ima smetnje u razvoju, uhapšen je zbog sumnje da je više puta silovao svoje dve rođene sestre, koje imaju pet i 15 godina.

Stravično seksualno zlostavljanje policiji su prijavili radnici Specijalne škole u Vršcu, koju starija devojčica, koja je takođe ometena u razvoju, pohađa.

Čudno se ponašala

- U školi je primećeno da se ona čudno ponaša, pa je psiholog razgovarao s njom. Kroz priču s maloletnicom saznalo se da je brat već duže vreme seksualno zlostavlja. Radnici škole su odmah obavestili policiju - kaže naš izvor.

Policajci su Danijela Ž. uhapsili u porodičnoj kući u Markovcu, gde živi s roditeljima i još petoro braće i sestara.

- Upravo je u toj kući Danijel mesecima silovao svoje sestre. Koristio je priliku kad nikog nije bilo kod kuće. Strašno! Petogodišnja devojčica nije ni mogla da se brani, a 15-godišnjakinja ima mentalni poremećaj, zbog kojeg takođe nije imala snage da mu se odupre. Ona je najpre mislila da je to normalno i da to svi rade, ali se na kraju poverila nastavnicima u školi - kaže naš izvor i dodaje da su nesrećne devojčice poslate u bolnicu u Beograd na ginekološki pregled.

Krao po selu

Meštani Markovca ispričali su za Kurir da je porodica u kojoj se desilo silovanje inače problematična.

- Veoma su siromašni i primaju socijalnu pomoć, a svi imaju probleme u razvoju. Danijel ima još dva rođena brata i sestru, koja je zlostavljana, dok su mu petogodišnjakinja i još jedna mlađa devojčica sestre po majci - priča komšija i dodaje:

- Za njega nemam lepe reči. Krade po selu i prodaje te ukradene stvari. Policija je često zbog toga dolazila u njihov dom.

Markovčani, međutim, nisu bili upućeni u to da je njihov komšija osumnjičen za silovanje rođenih sestara.

- On je, navodno, pre nekoliko dana opljačkao kuću jedne žene u selu, pa smo pomislili da su zbog toga došli po njega. Pričalo se da će ga poslati u neki dom, pošto je nemoguće držati ga pod kontrolom. Koliko znamo, sva deca iz te kuće pohađaju specijalnu školu, niko od njih nije kako treba - priča sagovornik.

Čudni odnosi

Komplikovana porodica

Meštani Markovca tvrde da majka uhapšenog Danijela Ž. ima dva muža. - Ona je Danijela, njegovu sestru i još dva sina dobila u prvom braku. Kasnije je našla drugog muža, s kojim ima dve ćerkice, ali oni svi žive zajedno. I taj prvi muž i ovaj novi - navela je jedna komšinica.

Brojke

x 21 godinu ima Danijel Ž. x 2 sestre je zlostavljao uhapšeni mladić x 15 godina ima silovana sestra x 5 godina ima druga silovana sestra

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track