Najnovije vesti

ŠOTRI ODREĐENO ZADRŽAVANJE! Aleksandar se pojavio danas u policijskoj stanici zbog DIVLJANJA HAMEROM po Beogradu! (KURIR TV)
Foto: Printscreen Kurir Tv

saslušanje u sredu

ŠOTRI ODREĐENO ZADRŽAVANJE! Aleksandar se pojavio danas u policijskoj stanici zbog DIVLJANJA HAMEROM po Beogradu! (KURIR TV)

Crna Hronika

Aleksandar Šotra, rođeni brat poznatog stend- up komičara Olivera i sin biznismena Rajka Šotre, danas se pojavio u policijskoj stanici "Stari grad".

 

Kako Kurir saznaje, on je došao u pratnji advokata i njemu je po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati.

 

Tužliaštvo je pre toga policiji dalo nalog da mu odredi zadržavanje i da u tom roku prikupi dokaze - video snimke incidenata, izjave očevidaca, svedoka, pribavi izveštaj o povredama i nastaloj šteti.

 

Šotra će u sredu biti priveden na saslušanje u tužilaštvo, koje će nakon toga odlučiti da li će tražiti da mu se odredi i pritvor.

 

Podsetimo, policija je tragala za Šotrom zbog sumnje da je napravio haosu u subotu u centru Beograda vozeći hamer. 

foto: Printscreen Kurir Tv

 

Advokat Zoran Ateljević potvrdio je danas za Kurir da će zastupati Aleksandra Šotru, kao i da će danas zvanično otpočeti postupak. 

 

1 / 7 Foto: Ana Paunković

 

Na pitanje Kurira da li može da kaže da li je Aleksandar Šotra sporne večeri bio za volanom hamera, Ateljević je rekao da u ovom trenutku to ne može.

 

Ateljević je danas reporterima Kurira ispred PS "Stari Grad" rekao da se Šotra najpre javio policiji koja za njim traga od subote, kao i da sada očekuju zvanični poziv za saslušanje.

 

Vozač crnog hamera britanskih tablica počeo je da divlja još u Ulici Carice Milice, kada je na semaforu udario u nekoliko vozila. Vozač je pre nego što se zakucao u kapiju kuće, oštetio sedam vozila, semafor i trafiku, počevši od Carice Milice, pa onda kroz Terazijski tunel, Svetogorsku i Palmotićevu.

 

 

(Kurir.rs/I.M., J.R., J.S.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...