VOZAČU "HAMERA" ODREĐEN PRITVOR: Šotra se branio ćutanjem, svedoci tvrde da je on vozio!
Foto: J. R.

SASLUŠANJE

VOZAČU "HAMERA" ODREĐEN PRITVOR: Šotra se branio ćutanjem, svedoci tvrde da je on vozio!

Crna Hronika -

Aleksandar Šotra (39), osumnjičen da je u subotu, upravljajući "hamerom", izazvao karambol u centru Beograda i oštetio više automobila, semafor, trafiku i lakše povredio jednu ženu, nije želeo da iznese odbranu pred tužiocem.

Kako saznajemo, Šotra, koji je dva dana nakon incidenta sam došao u policiju, nakon čega mu je određeno zadržavanje, odlučio je da se u tužilaštvu brani ćutanjem.

- Tokom saslušanja Šotra je iskoristio svoje pravo da ne iznosi odbranu. Tereti se da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje, a na predlog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva, određen mu je pritvor do 30 dana - kaže naš izvor.

napravio haos u centru
napravio haos u centrufoto: Ana Paunković

Kako nezvanično saznajemo, tužilaštvo je u sklopu istrage naložilo i da se pribave svi neophodni dokazi o divljanju džipa, a trojica oštećenih vozača već su bili u policiji i navodno su prepoznali Aleksandra Šotru kao vozača "hamera".

Podsetimo, incident je započeo u subotu oko 14 sati, kad je "hamer" najpre u Ulici carice Milice udario u jedan auto, pa potom pobegao kroz Terazijski tunel, u kome je takođe oštetio vozilo. Mahnita trka se završila na uglu Svetogorske i Palmotićeve, gde je oborio semafor, udario u kiosk u kom je bila radnica, pa se zakucao u stubiće i pobegao.

(Kurir.rs/ I.M.-J.I./ Foto: J.R., Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track