ZORAN PONOVO ŠOKIRAO JAVNOST! Marjanović se SMEJAO dok je dolazio na sud, a posle suđenja je imao samo JEDAN KOMENTAR! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

RASPOLOŽEN

ZORAN PONOVO ŠOKIRAO JAVNOST! Marjanović se SMEJAO dok je dolazio na sud, a posle suđenja je imao samo JEDAN KOMENTAR! (FOTO)

Crna Hronika -

Odazvao se Marjanović, nasmejan i vidno raspoložen, došao u Viši sud sa svojim ocem Vladimirom, kako bi prisustvovao postupku koji je pokrenuo protiv medija

Zoran Marjanović (40), osumnjičen da je pre dve godine na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović (33), došao je u Viši sud u Beogradu na zakazano suđenje.

Marjanović je nešto pre 11 sati stigao u zgradu suda u Timočkoj ulici u pratnji svog oca Vladimira i advokata, kako bi prisustvovao ročištu povodom tužbe koju su on i njegov otac podneli protiv jednog medija.

1 / 6 Foto: Sonja Spasić

Tužili medije

- Zoran, ali i članovi njegove porodice tužili su većinu medija u Srbiji, jer smatraju da su im njihovim pisanjem povređeni čast i ugled i da im je narušena privatnost - kaže naš izvor.

Supruga ubijene pevačice i njegovog oca je do Timočke ulice dovezao Zoranov brat Miloš, koji ih je čekao u automobilu i po okončanju ročišta. Zoran je bio vidno raspoložen i nasmejan, a istog raspoloženja bio je i Vladimir. Marjanovići, međutim, nisu želeli da daju izjave novinarima.

- Ne, ne, ne - bilo je sve što je Zoran rekao novinarima po izlasku iz sudnice, u kojoj se zadržao nešto više od sat vremena. Pošto je dao izjavu pred sudijom, Zoran je sa advokatima seo u obližnji kafić.

x 17 meseci trajala istraga x 10 meseci u pritvoru x 32 meseci prošlo od ubistva

Otkako je u julu izašao iz pritvora, u kome je proveo 10 meseci zbog sumnje da je usmrtio suprugu Jelenu, Zoran Marjanović ne prestaje da privlači pažnju, a poslednji put je u žižu javnosti dospeo u nedelju, kad je na svom Fejsbuk profilu okačio seriju fotografija, na kojima se nag do pojasa, samo u šorcu i čizmama, valja po snegu, poliva svetom vodom sa Ostroga i grudva sa ćerkom Janom. Pažnju je privukao i pre desetak dana, kad ga je policija privela kod sudije za prekršaje jer je vozio automobil sa isteklom dozvolom. Kako poziv za sud nije mogao da mu se uruči kad je bio u pritvoru, policajci su morali da ga privedu.

Optužnica na dopuni

- Javnost je vrlo zainteresovana za Zorana Marjanovića jer je slučaj ubistva Jelene Marjanović i posle dve godine misteriozan - kaže sagovornik Kurira.

foto: Nebojša Mandić, Privatna Arhiva

Podsetimo, telo Jelene Marjanović nađeno je 3. aprila 2016. u kanalu punom vode na nasipu Crvenka. Utvrđeno je da je nesrećna žena ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu, a policija je godinu dana posle zločina uhapsila njenog supruga kao osumnjičenog za ubistvo. Međutim, nakon deset meseci provedenih u pritvoru, Zoran je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

- Optužnica, koju je Više tužilaštvo podiglo protiv Marjanovića, a kojom ga terete za teško ubistvo, vraćena je na dopunu. Tako da je slučaj tragične smrti mlade pevačice i dalje nejasan - kaže naš izvor.

foto: Fejsbuk

Privlači pažnju Ispod oka istetovirao krilo Zoran Marijanović je po izlasku iz pritvora ispod oka istetovirao anđeosko krilo, koje, kako je ranije objasnio, predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom. Osim ove, on je uradio i nekoliko tetovaža na rukama. Tako je na vratu istetovirao pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, dok na levom ramenu ima srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje.

(Kurir.rs/J.Rafailović/foto: Sonja Spasić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track