RASVETLJENA RAZBOJNIŠTVA, UHAPŠENO PETORO:  Četvorica osumnjičena da su u Zemunu pretukli muškarca, pa oteli 14.600 evra! U Železniku jedan ukrao 6.000 iz pekare
Foto: Filip Plavčić

krivično delo

RASVETLJENA RAZBOJNIŠTVA, UHAPŠENO PETORO: Četvorica osumnjičena da su u Zemunu pretukli muškarca, pa oteli 14.600 evra! U Železniku jedan ukrao 6.000 iz pekare

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su osumnjičene za razbojništva izvršena u ponedeljak u Zemunu i noćas u Železniku.

Policijski službenici su uhapsili četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su u ponedeljak, u Zemunu izvršile krivično delo razbojništvo.

Osumnjičeni M.S. (29) i S.R. (1994) su sačekali ispred zgrade oštećenog, zadali mu više udaraca i oteli 14.600 evra.

N.M. (31) se sumnjiči da je organizovao izvršenje ovog krivičnog dela, dok je M.Š. (33) osumnjičen da je odvezao M.S. i S.R. nakon izvršenog razbojništva.

Osumnjičeni će biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Rano jutros, policija je, neposredno nakon izvršenog krivičnog dela razbojništva u Železniku uhapsila osumnjičenog dvadesetdevetogodišnjeg muškarca.

Kako se sumnja, on je maskiran, simulirajući da ima pištolj, od radnika pekare uzeo 6.000 dinara i pobegao. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Sumnja se da je on izvršio još dva razbojništva ovog meseca u trgovinskim radnjama na teritoriji opštine Čukarica.

Po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja