LJUBIO JE I PIPKAO (14) ISPRED OSNOVNE ŠKOLE U VRANJU: Hteo je da imamo bebu a onda zapretio da će mi unakaziti roditelje (FOTO)
Foto: Shutterstock

posle slučaja koji je digao srbiju na noge pedofil na ROBIJi

LJUBIO JE I PIPKAO (14) ISPRED OSNOVNE ŠKOLE U VRANJU: Hteo je da imamo bebu a onda zapretio da će mi unakaziti roditelje (FOTO)

Crna Hronika -

VRANJE - Maloletnica (15) iz Vranja uznemirena je i strahuje od bivšeg pedofila iz Krive Feje kod Vranjske Banje N. S. (41), sa kojim je bila u nedozvoljenoj ljubavnoj vezi.

Podsetimo, on je pred Osnovnim sudom u Vranju pravosnažno osuđen na godinu i po dana zatvora, ali je navodno zapretio devojčici da će nakon izlaska na slobodu "masakrirati njene roditelje".

Krivično veće konstatovalo je da je on počinio akt pedofilije zbog zadovoljenja polnog nagona.

- Brinem za mamu i tatu, jer je pretio da će da ih unakazi kada izađe iz zatvora. Upoznali smo se preko Fejsa. Nije mi smetalo što je mnogo stariji od mene. Zaljubila sam se u njega. Odupirala sam se njegovim ponudama da hoće sa mnom da spava, da dobijemo bebu - priča žrtva pedofilije.

N. S. je uhapšen početkom oktobra 2017. godine nakon što su Policijskoj upravi u Vranju dostavljene fotografije na kojima se vidi kako ispred ulaza u dvorište OŠ "Radoje Domanović" pred učenicima ljubi i pipka devojčicu.

U nedozvoljenoj vezi bio je od jula 2016. godine. Na suđenju zatvorenom za javnost branio se da je bio zaljubljen u učenicu sedmog razreda i da mu je ljubav uzvraćena.

(Kurir.rs/Alo.rs/V.P./N.M./Foto: Shutterstock/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track