OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE IZ KOJE SU NESTALE DEVOJČICE: Dešavaju se takve stvari u tom uzrastu, zaigraju se deca... (KURIR TV)
Foto: Printscreen Kurir Tv

slučaj nestale deca

OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE IZ KOJE SU NESTALE DEVOJČICE: Dešavaju se takve stvari u tom uzrastu, zaigraju se deca... (KURIR TV)

Crna Hronika -

Manuela Ilić, direktorka beogradske škole "Ćirilo i Metodije" Manuela Ilić iz koje su danas nestale tri prvakinje, izjavila je da ovo prvi put da se nešto takvo desilo a da deca nisu bila prijavljena na dnevni boravak.

Ona je rekla novinarima da je škola odmah po saznanju da deca nisu otišla kući, obavestila sve nadležne dodavši da se u tom uzrastu "dešavaju takve stvari".

"U tom uzrastu, znate kako je, dešavaju se takve stvari.. deca se zaigraju, budu van, privuku ih neke druge stvari i to se u ovom slučaju i desilo", rekla je ona dodavši da je informaciju o tome da su devojčice nađen u obližnoj robnoj kući čula od svojih zaposlenih.

Na pitanje da li je devojčice trebalo da budu u školi dok ne dođu roditelji ili u produženom boravku, ona je dala odričan odgovor.

"Posle završenih časova, deca koja idu u boravak odlaze tamo, a ima i onih po koje dolaze roditelji. Neka deca odlaze i sama kući na osnovu dozvole roditelja...Ove devojčice nisu išle u produženi boravak. Jedna je ostajala sporadično, a druga nije", izjavila je ona.

Inače u školi ima 930 đaka, a policajac je radio pre podne dok popodne škola ima obezeđenje.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track