OVO JE NENAD BLAGOJEVIĆ KOJI JE SINOĆ POGINUO U EKSPLOZIJI AUTOMOBILA: Vratio se u Srbiju pre 3 godine, pa LIKVIDIRAN kod Pupinovog mosta! (FOTO)
Foto: Kurir

neizmireni računi

OVO JE NENAD BLAGOJEVIĆ KOJI JE SINOĆ POGINUO U EKSPLOZIJI AUTOMOBILA: Vratio se u Srbiju pre 3 godine, pa LIKVIDIRAN kod Pupinovog mosta! (FOTO)

Crna Hronika -

Nenad Blagojević (48) poginuo je u Zemunu kada je eksplodirala bomba koja je bila postavljena ispod njegovog automobila.

foto: Kurir

Prema nezvaničnima informacijama, razneti Nenad Blagojević je poznat policiji i ima ozbiljan kriminalni dosije.

- Pretpostavlja se da je reč o bombi koja je ručno aktivirana, možda u trenutku kada je vozač automobila usporio zbog semafora. Takođe, po oštećenju automobila pretpostavlja se da je eksplozivna naprava postavljena ispod vozačevog sedišta i to s namerom da se ciljano raznese samo vozač. U vozilu je bio i pas koji je srećom prošao nepovređen. - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

- Ubijeni ima malo veći kriminalni dosije, ali se u poslednjih nekoliko godina, čini se smirio, odnosno povukao. Inače, iza sebe ima krivične prijave za ubistvo, pokušaj ubistva, iznude, nanošenje teških telesnih povreda, iznude nelegano nošenje oružja... Bio je tri puta osuđivan. Postoji mogućnost da je ipak nekome nešto ostao dužan, ali šta i kome utvrdiće se istragom - objašnjava izvor.

Blagojević, koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine, odakle mu je otac, živeo je u Zemunu, u koji se vratio iz inostranstva pre 3 godine. Živeo je u stanu roditelja.

Iza njega su ostale 2 maloletne ćerke iz dva braka.

Mnogi njegovi prijatelji opraštaju se od Nenada potresnim rečima.

- U svom životu svi veliki ljudi imaju prijatelje, ali i neprijatelje. U njegovom životu bio je veliki broj prijatelja u Srbiji, a i u dalekoj Australiji. Nažalost mali broj neprijatelja mu je i došao glave... Nije dao na Srbe i držao je do sebe. Bio je plemenit,uvek nasmejan i veseo...- otkriva nam njegov prijatelj.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Preživeo pas

U automobilu nije bilo drugih putnika, a u prtljažniku se nalazio pas. Braon jazavičar po imenu Badža je preživeo stravičnu eksploziju koja je potpuno uništila automobil.

Kurir.rs/Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja