SAHRANA ZAFIROVIĆA BEZ KOSMAJCA ALI I DRUGOG TASTA KOJI JE U ZATVORU: Poslednji ispraćaj ubijenom Zafiru, a u novinama ŠOK čitulje!
Foto: Privatna Arhiva

surova likvidacija

SAHRANA ZAFIROVIĆA BEZ KOSMAJCA ALI I DRUGOG TASTA KOJI JE U ZATVORU: Poslednji ispraćaj ubijenom Zafiru, a u novinama ŠOK čitulje!

Crna Hronika -

FUTOG - Đorđe Zafirović Zafir (37), bivši zet Dragoslava Kosmajca, sahranjen je na Centralnom groblju u Futogu.

foto: S.S.

-Joj Đorđe moj. Ko li mi te ubi? Ljubavi moja, zašto su mi te uzeli? Kako ću ja dalje bez tebe… – kukala je neutešna druga supruga Jovana, grleći sanduk svog Đorđa.

foto: S.S.

Na poslednji počinak pored majke Mirjane i supruge Jovane, Zafiroviću je došao jako mali broj ljudi, a na sahrani nije bio prisutan ni jedan tast, odnosno nije došao da ispoštuje bivšeg zeta Dragoslav Kosmajac, kao i Mladen Mlađa Vejinović, koji se trenutno nalazi u zatvoru, ali je dao čitulju kojom se oprostio od zeta “”Živeo si lavovoski, lavovski si otišao”.

foto: S.S.

Zafirović je iza sebe ostavio sina Josifa od sedam godina iz braka sa ćerkom Dragoslava Kosmajca i ćerkicu od dve i po godine Aleksandru iz drugog braka.

foto: S.S.

“Postoji ljubav koju smrt ne prekida, tuga koju vreme ne leči. Kako početi i kako nastaviti dalje kada su svi putevi zatvoreni, sve rampe spuštene, svi mostovi srušeni. Sva pitanja bez odgovora, sve slike pred očima, a nijedna ne kaže ništa. Snaga je nestala, kako je skupiti i krenuti dalje. Kako… Ostaće uspomene i trag koji je zauvek obeležio naš život Zauvek ćemo te voleti – tvoja Jovana i Aleksandra”, stoji u čitulji sadašnje supruge i ćerkice.

Da podsetimo, Đorđe je ubijen u sredu veče, u svastikinom automobilu, u Futogu, u pravoj sačekuši, kada je na njega ispaljeno više od sedam hitaca, ali su dva bila kobna, pogodivši ga u glavu.

(Kurir.rs/S.S. Foto: S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track