SEKTAŠI KLALI PSA USRED SRBIJE: Kamere snimile satanistički ritual!
Foto: Privatna Arhiva, Ilustracija

NARODE, OPREZ

SEKTAŠI KLALI PSA USRED SRBIJE: Kamere snimile satanistički ritual!

Crna Hronika -

Na internetu je osvanuo monstruozni snimak na kome se vidi da je pripadnik satanističke sekte Kefo zote M.Đ. (21) nožem zaklao psa, dok je njegova prijateljica K.P. (24) sve to snimala.

Policija je u Beogradu uhapsila Marka Đ. (21) iz Obrenovca i Katarinu P. (24) iz Zemuna zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja. Za njih dvoje se sumnja da su pripadnici sekte Kefo zote koja u svojim ritualima ima i užasan čin - klanja životinja.

Katarini i Marku određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

foto: Printscreen

Na društvenim mrežama osvanuo je juče monstruozni snimak iz Obrenovca na kojem se vidi kako mladić i devojka kolju psa i tokom gnusnog obreda neprestano ponavljaju „kefo zote“. Mladić s kapuljačom na glavi najpre zadobija poverenje psa, češkajući ga i tiho mu pevajući reči „kefo zote“. Zlostavljač potom jadnu životinju navodi da legne i zabija joj nož u telo. Drži psića dok on zavija od bola. Monstrum se tu ne zaustavlja, pa psu stopalom pritiska glavu i njušku, ne prestajući da ponavlja „kefo zote“... - Koliko je prošlo? - upitao je osobu koja je snimala, a ženski glas odgovara da je prošlo sedam minuta. - Treba pet minuta, je l‘ prošlo toliko? - pita je mladić. - Pa ne baš, jer je trajalo ono, treba još. Još je živ! - odgovara ona i oboje nastavljaju da pevuše „kefo zote“.

Uznemirujući video obelodanio je Pokret Levijatan. - Obrenovac. Ritualni obred satanističke sekte Kefo zote, dva lica su na snimku, učinićemo sve, a verujte da možemo dosta toga, da odgovaraju i budu najstrože kažnjeni za masakr i svirepo ubistvo ovog psa prepunog poverenja. Svašta smo videli, ali nas nikada ovako nešto nije razbesnelo - napisali su članovi Levijatana.

Članovi ove sekte imali su svoj sajt, ali je on ugašen. Na njemu su bile i ilustracije s njihovim simbolima. Janja Todorović, stručni savetnik u Savetodavnom centru za sekte, kaže za Kurir da nije čula za sektu Kefo zote, ali da postoje sekte u našoj zemlji koje zlostavljaju i ubijaju životinje zarad svojih obreda. - To niko nema pravo da radi, bez obzira na svoja verska uverenja. To je morbidno, ružno i nedopustivo! Nehumano i prema ljudima i prema životinjama - dodala je Todorovićeva.

Nebojša Stefanović OČEKUJEM BRZU REAKCIJU POLICIJE

foto: Marina Lopičić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović oglasio se povodom ovog jezivog snimka na svom Tviteru. - Neverovatna je i užasna ovakva surovost i bezočno nasilje prema životinjama. To zaslužuje najstrožu kaznu. - napisao je ministar Stefanović na Tviteru.

Aleksandra Janković SPREMNI SU DA ISTO URADE I LJUDIMA

foto: Dragan Kadić

Psiholog Aleksandra Janković kaže da osobe koje takve monstruozne stvari rade životinjama zapravo „vežbaju“ za ljude: - To je krivično delo i počinioci treba da odgovaraju. Vrlo često se u biografijama onih koji su ubili nekog nalazi i ranije zlostavljanje životinja. Oni koji to rade životinjama, koje su bespomoćne, isto će to uraditi ljudima. Kad se tome doda i taj satanistički ritual, onda postaje jasno da je stvar prilično ozbiljna. Treba uvesti drakonske kazne.

foto: Kurir

DANAS U KURIRU SAZNAJTE JOŠ:

ALEKSANDAR VUČIĆ: Nema nastavka dijaloga čak i da me Tramp pozove, neću dok Priština ne povuče takse

PLATE MEDICINARIMA DRASTIČNO VEĆE U 2019. GODINI: Zarade će biti uvećane već od 1. januara za 10 do 12 odsto

TERORISTIČKI NAPAD U EGIPTU: Turisti razneti kod piramida! Među troje poginulih i 11 povređenih nema Srba

DETALJI ZLOSTAVLJANJA DEČAKA IZ GROCKE: Otac se pretvorio u zver kada je izašao sa robije

OSUĐENA RADMILA IKIĆ: Najvećoj srpskoj prevarantkinji šest godina zatvora

ČUDO NEVIĐENO, I TO SMO DOČEKALI: Vidić hvali Draganin stajling a godinama ju je pljuvao!

BAJIĆ SNIMA DVE SERIJE: Radoš otkriva kako preživeti Beograd

INTERVJU VANJE UDOVIČIĆA: Sport je sinonim uspeha Srbije!

SRPSKI FUDBALER IMAO SUDAR U BIJELJINI: Luka Jović preživeo saobraćajku

DANAS U KURIRU POKLON MAGAZIN LENA: Opasnost vreba sa svih strana, čuvajte kukove!

I ove nedelje samo uz Kurir poklon - najbolji porodični magazin u Srbiji!

Vaše kukove ne ugrožava samo klizavica. Genetika, dugo sedenje i stajanje, teški fizički poslovi, manjak tečnosti, nepravilna ishrana mogu veoma da utiču na zravlje vaših kukova. U novom broju magazina Lena otkrivamo na šta sve treba da obratite pažnju da biste sačuvali vaš najveći zglob. Otkrivamo zašto nikad nije kasno da ispravite zube.

Posetili smo i Deda Mraza, ali i obratili pažnju na one koji jedva čekaju da se praznici završe.

Pročitajte intervju s Dušicom Spasić, koja poručuje da smo potrebni jedni drugima, kao i savete kako da zablistate u najluđoj noći, a novogodišnjim dekoracijama date sopstveni pečat.

To nije sve: Lena povodom predstojećih praznika organizuje darivanje svojih čitalaca. Kako da osvojite brojne poklone, saznajte u sutrašnjem broju magazina!

foto: Kurir

Čitajte u današnjem Kuriru!

(Kurir.rs/Mina Branković /Foto: Privatna Arhiva, Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja