Najnovije vesti

PEKAR IZ SRBIJE SE VRATIO RANIJE KUĆI, ZATEKAO ŽENU NA GOMILI SA GLUVONEMIM MAJSTOROM PA GA UBIO! Kad je došla policija tek je usledio ŠOK! A onda su počele da se slažu kockice
Foto: Avaz

detalji tragedije

PEKAR IZ SRBIJE SE VRATIO RANIJE KUĆI, ZATEKAO ŽENU NA GOMILI SA GLUVONEMIM MAJSTOROM PA GA UBIO! Kad je došla policija tek je usledio ŠOK! A onda su počele da se slažu kockice

Crna Hronika

Kemal Trnčić (41), pekar iz Srbije sa boravištem u Sarajevu, uhapšen je zbog sumnje je da je u petak iz vatrenog oružja u svojoj kući na Ilidži ubio komšiju i autolimara Mermina Kovačevića zvanog Braco nakon što ga je, navodno, zatekao sa svojom nevenčanom suprugom Amelom Muhović.

Trnčiću, inače rodom iz Prijedora, određen je pritvor, a kako prenosi Avaz.ba, istraKemal Trnčić; žitelji još ispituju da li je Kovačević nastradao u pucnjavi ili se radi o samoubistvu, što od početka istrage tvrde osumnjičeni i njegova nevenčana supruga koja je takođe bila privedena, ali je puštena na slobodu.

 

Izvor blizak istrazi otkrio je medijima da su komšije u petak oko 17 sati čule najmanje 15 hitaca, a da su isprva mislile da je reč o šenlučenju ili petardama, što nije neobično za ovo doba godine, kad se proslavljaju brojni praznici.

Međutim, nakon pucnjave je autolimar Mermin Kovačević, zvani Braco, pronađen mrtav.

 

Kako tvrde susedi, žena osumnjičenog bila je u ljubavnoj vezi sa ubijenim autolimarom.

 

foto: Avaz

 

- Kemo je uglavnom radio uveče i nije bio kod kuće. Zašto se vratio, to niko ne zna, ali ih je zatekao – ispričao je za Avaz.ba komšija bračnog para.

 

Kako piše sarajevski portal, ubijeni je neposredno pre zločina svratio o lokalnu trgovinu i kupio tri piva i cigarete, nakon čega se, najverovatnije, uputio ka kući Trnčića i Muhovićeve, gde je ubijen.

 

Tvrdili u policiji da se sam ubio

 

Nakon zločina Trnčić i njegova nevenčana supruga u policiji su tvrdili da je Kovačević izvršio samoubistvo, međutim privedeni su zbog niza sumnjivih okolnosti koje su utvrdilio veštaci.

 

Naime, par je zločin prijavio nekoliko sati kasnije. Veštaku je protok vremena pokazao da je smrt nastupila ranije, nakon čega je i ovo zamršeno klupko počelo da se odmotava.

 

- Iskusnim inspektorima, naravno, bilo je čudno što bi neko došao u tuđu kuću da se ubije, ali i to što je ispaljeno više hitaca. Onaj ko hoće da digne ruku na sebe, u 99 posto slučajeva presudi jednim hicem, a ovde je ispaljeno mnogo više – navodi izvor blizak istrazi za Avaz.

 

foto: Profimedia

 

Prema nepotvrđenim informacijama, telo ubijenog pronađeno je u hodniku kod vrata, što upućuje na to da je nesrećni čovek pokušao da pobegne, ali nije uspeo.

 

Ubijeni i njegova porodica bili gluvonemi

 

Ubijeni je sa suprugom živeo u takozvanim socijalnim zgradama nedaleko od mesta zločina, dok mu sin sa snajom i decom živi u kući prekoputa Trnčića i njegove supruge. Svi su, osim maloletne dece njegovog sina, gluvonemi. S druge strane, i supružnici Amela Muhović i Kemal Trnčić imaju dvoje maloletne dece.

 

- Eto, uništene su dve porodice. Šta će ta deca bez roditelja, koji su sada u zatvoru? Šta će Bracin sin i deca, koje je izdržavao ovaj vredni čovek? Tuga velika eto, zbog gluposti čovek je ostao bez glave – priča jedan komšija.

Za ubijenog autolimara svi imaju samo reči hvale. Komšije su ispričale da je reč o gluvonemoj osobi koja ne bi ni mrava zgazila te da je bio vrstan majstor.

 

(Kurir.rs/Avaz)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...