Najnovije vesti

NEOBIČNA ZAPLENA CARINE: U autobusu pronašli rentgen i sto za hirurške intervenicije nad životinjama, vozač prijavio TA peć
Ilustracija, Foto: KURIR

krijumčarenje

NEOBIČNA ZAPLENA CARINE: U autobusu pronašli rentgen i sto za hirurške intervenicije nad životinjama, vozač prijavio TA peć

Crna Hronika

BEOGRAD - Krijumčari su pokušali da preko granice prenesu rendgen uređaj i sto za hirurške intervencije nad životinjama navodeći da je reč o TA peći i vitrini, saopštila je danas Uprava carine.

Carinici su spornu robu otkrili u petak, 11. januara, u autobusu na liniji Kladovo-Beč prilikom prilikom redovne granične kontrole.

"Nakon što su carinici otkrili neprijavljenu robu u prtljažniku, 56-godišnji vozač autobusa iz Negotina je rekao da je reč o TA peći i vitrini koje je poneo za prijatelja", navodi se u saopštenju carine.

Pregledom robe ustanovljeno je da se radi o rasklopljenom polovnom rentgen aparatu marke Simens i pratećoj opremi, kao i operacionom stolu za životinje, o čemu vozač navodno ništa nije znao, jer je robu prevozio na nagovor prijatelja iz Beča, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...