Najnovije vesti

ZARADIO PARE U KANADI, TROŠIO NA KUBI! VOLEO PROVOD I CIGARE, A IZGLEDA I MALOLETNICE! Evo zbog čega je uhapšen brat Seke Sablić!
Foto: Marina Lopičić

osumnjičen za prostituciju

ZARADIO PARE U KANADI, TROŠIO NA KUBI! VOLEO PROVOD I CIGARE, A IZGLEDA I MALOLETNICE! Evo zbog čega je uhapšen brat Seke Sablić!

Crna Hronika

Siniša Sablić, brat glumice Seke Sablić, uhapšen je 14. decembra na Kubi, gde je osumnjičen za organizovanje prostitucije i podovđenje maloletnica.

Prema nezvaničnim informacijama, Siniša je ranije živeo u Kanadi, gde je zaradio novac, kao i njihov pasoš. Pre 5-6 godina je otišao na Kubu, pa je jedno vreme živeo na relaciji Srbija-Kuba.

On je navodno kupovao stanove ženam svojim prijateljicama a na Kubi iz kojih je brzo bivao isteran. Siniša je navodno podvodio devojke, a bavio se i prodajom cigareta i izdavanjem smeštaja.

foto: Profimedia

Međutim, prvi problem je nastao kada je shvatio da mu neko krade novac iz sefa i za to je optužio gazde i prijavio ih policiji.

Optuženi za krađu su njega prijavili za podvođenje i pripadnici policije su ga navodno prošle godine upozorili da znaju šta radi i da ako nastavi sa prijavama za krađu, biće uhapšen.

Tom prilikom je proteran iz zemlje i dobio zabranu ulaska na Kubu. Međutim, Siniša se i pored toga vratio u decembru, kada su mu stavljene lisice na ruke.

Kod njega je navodno pronađen porno materijal na kome se nalaze i maloletnice.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...