Najnovije vesti

ZARADIO PARE U KANADI, TROŠIO NA KUBI! VOLEO PROVOD I CIGARE, A IZGLEDA I MALOLETNICE! Evo zbog čega je uhapšen brat Seke Sablić!
Foto: Marina Lopičić

osumnjičen za prostituciju

ZARADIO PARE U KANADI, TROŠIO NA KUBI! VOLEO PROVOD I CIGARE, A IZGLEDA I MALOLETNICE! Evo zbog čega je uhapšen brat Seke Sablić!

Crna Hronika

Siniša Sablić, brat glumice Seke Sablić, uhapšen je 14. decembra na Kubi, gde je osumnjičen za organizovanje prostitucije i podovđenje maloletnica.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Siniša je ranije živeo u Kanadi, gde je zaradio novac, kao i njihov pasoš. Pre 5-6 godina je otišao na Kubu, pa je jedno vreme živeo na relaciji Srbija-Kuba.

 

On je navodno kupovao stanove ženam svojim prijateljicama a na Kubi iz kojih je brzo bivao isteran. Siniša je navodno podvodio devojke, a bavio se i prodajom cigareta i izdavanjem smeštaja.

 

foto: Profimedia

 

Međutim, prvi problem je nastao kada je shvatio da mu neko krade novac iz sefa i za to je optužio gazde i prijavio ih policiji.

 

Optuženi za krađu su njega prijavili za podvođenje i pripadnici policije su ga navodno prošle godine upozorili da znaju šta radi i da ako nastavi sa prijavama za krađu, biće uhapšen.

 

Tom prilikom je proteran iz zemlje i dobio zabranu ulaska na Kubu. Međutim, Siniša se i pored toga vratio u decembru, kada su mu stavljene lisice na ruke.

 

Kod njega je navodno pronađen porno materijal na kome se nalaze i maloletnice.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...