ŽENA UŠLA U KUĆU U SELU KOD VRANJA I ZATEKLA UŽASAN PRIZOR: Muža pronašla mrtvog, telo s povredama na glavi poslato na obdukciju
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Hitna pomoć konstatovala smrt i slučaj prijavila policiji

ŽENA UŠLA U KUĆU U SELU KOD VRANJA I ZATEKLA UŽASAN PRIZOR: Muža pronašla mrtvog, telo s povredama na glavi poslato na obdukciju

Crna Hronika -

VRANJE - U selu Drenovac nedaleko od Vranja u četvrtak je pronađeno beživotno telo muškarca S.D. (48) u porodičnoj kući.

Tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju je naložio da se uradi obdukcija tela kako bi se proverilo da li se radi o prirodnoj, ili sumnjivoj smrti.

Policiji je slučaj prijavljen u četvrtak oko 9.30 časova. Policija je po ovlašćenju tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju sa mrtvozornikom izvršila uviđaj.

Tužilac Višeg javnog tužilaštva je naložio da se uradi obdukcija tela

- Kako bi se proverilo da li se radi o prirodnoj ili sumnjivoj smrti naložena je obdukcija. Muškarac ima povrede u predelu čela, ali pošto mrtvozornik nije mogao da se precizno izjasni onda smo naložili da se uradi obdukcija. Obdukcija će biti izvršena u toku dana - kaže Danijela Trajković, viši javni tužilac u Vranju.

Kako Kurir nezvanično saznaje, S.D. je pronašla supruga, u četvrtak ujutru i pozvala hitnu pomoć. Hitna pomoć je konstatovala smrt i slučaj prijavila policiji.

Prema priči komšija radi se o socijalno ugroženoj porodici koja je teško živela u tom selu.

Obdukcija potvrdila da se radi o prirodnoj smrti

Obducent Zavoda za sudsku medicine u Nišu potvrdio je da je smrt S.D. (48) iz sela Drenovac bila prirodna, saznaje Kurir u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

(Kurir.rs/T.S./Foto: Kurir/Stefan Jokić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track