OVO JE MLADIĆ IZBODEN NA SMRT NA ZVEZDARI! Student Miloš (24), sin uglednih lekara iz Čačka, vraćao se od devojke kad ga je ubica izbo nožem! ZGRADOM ODJEKIVALI JEZIVI KRICI!
Foto: Facebook

SAČEKUŠA

OVO JE MLADIĆ IZBODEN NA SMRT NA ZVEZDARI! Student Miloš (24), sin uglednih lekara iz Čačka, vraćao se od devojke kad ga je ubica izbo nožem! ZGRADOM ODJEKIVALI JEZIVI KRICI!

Crna Hronika -

Miloš M. iz Čačka izboden po ruci i grudima, ubrzo preminuo u Urgentnom centru, napadač pobegao

Miloš M. (24), student iz Čačka, izboden je nasmrt juče ujutru na ulazu u zgradu u Ulici Dimitrija Tucovića 20a na Zvezdari. Posle zločina napadač je pobegao.

Napad se dogodio oko šest časova, kada se mladić vraćao od devojke.

- Nepoznati napadač, koji je navodno bio u beloj jakni, nasrnuo je na Miloša i nožem ga izbo po ruci i grudima. Navodno, pre ubadanja, čulo se kako Miloš zapomaže: „Nemoj, brate“. Mladić je nekako uspeo da se otetura do ulaza u zgradu, čak je i stavio ključ u bravu, jer je verovatno hteo da se skloni, ali se tu onesvestio - priča izvor iz istrage.

foto: Nemanja Nikolić

Navijač Partizana

- Komšije koje su čule viku pozvale su Hitnu pomoć. Međutim, mladić je mnogo iskrvario, pa su svi napori lekara da ga povrate bili neuspešni. Posle višesatne borbe za njegov život, on je preminuo u bolnici - dodao je izvor Kurira.

Jake policijske snage juče su nekoliko sati obezbeđivale mesto tragedije.

foto: Facebook

- Navodno, ubijeni mladić je pripadnik jedne Partizanove navijačke grupe, pa se proverava ko bi i zbog čega mogao da ga ubije. Inače, on je kao mlađi voleo da posećuje utakmice, ali u poslednje vreme nije išao - kazao je naš izvor.

Komšije kažu da je nastradali Miloš živeo u stanu na prvom spratu sa cimerom.

- Stanovali su tu dve ili tri godine i delovali su kao pristojni momci. Iz njihovog stana se nikada nije čula buka, niti povišeni tonovi, prosto, bili su studenti, fini i mirni momci - kažu komšije.

foto: Nemanja Nikolić

Naši sagovornici navode da se cela zgrada uzbunila jer su krici povređenog mladića odzvanjali.

- Čuli smo jauke i kuknjavu. Tek smo posle saznali da se radi o komšiji. Policija je odvela njegovog cimera koji je bio veoma potresen, dečko bukvalno nije znao gde se nalazi - dodale su komšije.

Ugledna porodica

Kako saznajemo, Miloš M. sin je uglednih čačanskih lekara, a ima i sestru koja takođe studira u Beogradu.

- Otac mu je čuven hirurg u gradu, a majka je vrstan stomatolog. Bio je veoma fin i vaspitan momak - kazao je Milošev poznanik iz Čačka.

Kurir.rs Foto: Nemanja Nikolić/Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track