PUCNJAVA U ČAČKU: Ranjen advokat Petar Đurović u svojoj kancelariji! HITNO PREBAČEN U URGENTNI!
RINA na mestu pucnjave, Foto: RINA

SAČEKUŠA PRED KANCELARIJOM

PUCNJAVA U ČAČKU: Ranjen advokat Petar Đurović u svojoj kancelariji! HITNO PREBAČEN U URGENTNI!

Crna Hronika -

Advokat Petar Đurović ranjen je u 12.30 sati danas kada je na njega pucao Milan Jovanović, koji je, kako se nezvanično saznaje, bio klijent advokata, a Đurović mu je navodno dugovao novac.

Policija je uhapsila osumnjičenog Milana Jovanovića (68) i odredila mu pritvor.

Kako saznajemo Jovanović je ispalio više projektila koji su pogodili advokata!

Do napada je došlo u Ulici Bate Jankovića u Čačku.

Nezvanično, advokat je pogođen u stomak

On je hitno prevezen u Urgentni centar opšte bolnice u gradu na Moravi i prema prvim saznanjima on je van životne opasnosti.

„Primljen je u bolnicu za sada u stabilnom stanju, sa ustrelnom ranom na prednjem trbušnom zidu. Urađena je dijagnostika, i primljen je u jedinicu intezivnog lečenja. U toku je dalje zbrinjavanje. Za sada nije životno ugrožen”, rekla je za agenicju RINA pr bolnice dr Biljana Kočović.

PU Čačak potvrdila je da je uhapšen M.J. (1950) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

„Sumnja se da je on danas, hicem iz vatrenog oružja ranio šezdesetdevetogodišnjeg advokata u njegovoj advokatskoj kancelariji, u Ulici Bate Jankovića u Čačku. Osumnjičenom je po odobrenju višeg javnog tužioca u Čačku, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu”, navodi s u saopštenju.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track