MONSTRUM SA ZVEZDARE! OVO JE OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO STUDENTA MILOŠA (24)! Neđeljko (28) izbo nožem do smrti prvog na kojeg je naišao!
Foto: Facebook

jezivo

MONSTRUM SA ZVEZDARE! OVO JE OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO STUDENTA MILOŠA (24)! Neđeljko (28) izbo nožem do smrti prvog na kojeg je naišao!

Crna Hronika -

Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je samo dan posle stravičnog zločina, a u policiji je priznao ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari.

Tokom saslušanja ostavio je sve u šoku kada im je rekao da je njegova žrtva potpuno slučajna i da je Miloš bio prva osoba na koju je naišao.

Rekao je da je bio nevozan, ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i nekoga ubije!

Nesrećnog mladića Miloša M. nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama.

Prvi naišao na pomahnitalog ubicu.. Miloš Mileusnić
Prvi naišao na pomahnitalog ubicu.. Miloš Mileusnićfoto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka, ubijen je u nedelju ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke.

Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, gde je živeo sa cimerom. On je uspeo da uđe unutra, stavi ključ u bravu, a zatim se onesvestio.

Posle nekoliko sati borbe za život u Urgentnom centru, Miloš je preminuo.

Komšije kažu da je nastradali Miloš živeo u stanu na prvom spratu sa cimerom.

foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Pink Tv

- Stanovali su tu dve ili tri godine i delovali su kao pristojni momci. Iz njihovog stana se nikada nije čula buka, niti povišeni tonovi, prosto, bili su studenti, fini i mirni momci - kažu komšije.

Naši sagovornici navode da se cela zgrada uzbunila jer su krici povređenog mladića odzvanjali.

- Čuli smo jauke i kuknjavu. Tek smo posle saznali da se radi o komšiji. Policija je odvela njegovog cimera koji je bio veoma potresen, dečko bukvalno nije znao gde se nalazi - dodale su komšije.

Ugledna porodica

Kako saznajemo, Miloš M. sin je uglednih čačanskih lekara, a ima i sestru koja takođe studira u Beogradu.

- Otac mu je čuven hirurg u gradu, a majka je vrstan stomatolog. Bio je veoma fin i vaspitan momak - kazao je Milošev poznanik iz Čačka.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track