POTEZALI NOŽ, DIVLJALI I LOMILI, A ONDA SU DOŠLI VLASNICI PA IH UGAZILI OD BATINA: Mladić koji je lomio kafić odranije poznat po nasilničkom ponašanju! (VIDEO)
Foto: Printscreen

VRANJE U HAOSU

POTEZALI NOŽ, DIVLJALI I LOMILI, A ONDA SU DOŠLI VLASNICI PA IH UGAZILI OD BATINA: Mladić koji je lomio kafić odranije poznat po nasilničkom ponašanju! (VIDEO)

Crna Hronika -

Nasilništvo u kafiću Gajba u Vranju i prebijanje posle toga izazvali su veliku pažnju u javnosti Srbije, a Osnovno javno tužilaštvo u Vranju podnelo je krivičnu prijavu protiv D.S. iz Vranja, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanja!

D.S.(27) je od ranije poznat po problematičnom ponašanju, a on je sa maloletnim drugom V.V. (16) 13. januara bez ikakvog razlga ušao u kafić, malteretirao zaposlene i razbijao inventar. Kako saznajemo, on već ima nekoliko krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja, a nezvanično se tvrdi da su njega posle slične situacije pre dve godine sačekala desetorica ljudi, koji su ga toliko pretukli da mesec dana nije izlazio u grad.

Stanovnici Vranja koji ga poznaju kažu da se D.S. zapravo normalno ponaša kada je trezan, ali da ima problem kada se napije, i da se nikad nezna kako će se ponašati. Takođe se sumnja da koristi i psihoaktivne supstance.

POGLEDAJTE SNIMAK DIVLJANJA U KAFIĆU

Čitav slučaj uznemirio je vranjsku i srpsku javnost, nakon objavljivanja snimaka, a portal Vranjske navodi da je, prema nekim informacijama policija intervenisala u samom kafiću pošto su D.S. i drugi mladić počeli da prave haos u kafiću, ali traljavo, pa je situacija eksplodirala do strašnih razmera.

Sa druge strane Miša Stojmenović, vlasnik kafića "Gajba", je za medije rekao da su njegovi zaposleni pretrpeli strah, da im je prećeno nožem, da su maltretirani, kao i da su D. S. i V. V. lomili inventar u kafiću.

On dodaje i da njegov prijatelj, žandarm D. A., nije vlasnik kafića kako su preneli pojedini mediji i kako se priča u javnosti, kao i da postoji duži snimak tuče kod gimnazije, gde se vidi kako D. A. pretresa maloletnika i njegovog druga i pokušava da im uzme nož, kao i da oni nakon tuče ustaju, jedan drugog grle i uz smeh napuštaju dvorište.

POGLEDAJTE KAKO SE ZAVRŠILA INTERVENCIJA VLASNIKA

Istraga u ovom slučaju nije završena i još uvek traje prikupljanje dokaza.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track