HVALIO SE LUKSUZNIM ŽIVOTOM NA INSTAGRAMU, PA IZAŠAO NA ULICU DA UBIJE IZ HIRA: Profil ubice studenta (24) iz Čačka šokirao je Srbiju! Imao ono što mnogi mladi SAMO SANJAJU! (FOTO)
Foto: Instagram

HVALIO SE LUKSUZNIM ŽIVOTOM NA INSTAGRAMU, PA IZAŠAO NA ULICU DA UBIJE IZ HIRA: Profil ubice studenta (24) iz Čačka šokirao je Srbiju! Imao ono što mnogi mladi SAMO SANJAJU! (FOTO)

Crna Hronika -

Osumnjičen za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24), Neđeljko Đurović nezvanično je prvo priznao da je ubio nesrećnog mladića jer je "nezadovoljan svojim životom", a sada, kako saznajemo, negira ovaj zločin!

I dok je nacija zgrožena činjenicom da je neko izašao na ulicu, da ubije prvog na koga naiđe, Instagram profil ovog momka, koji je bio aktivan na mrežama, pun je slika sa putovanja na kojima se može videti da Đurović u najmanju ruku nije oskudevao, pa su komentari da njegovo "nezadovoljstvo" ne može biti materijalne prirode.

Restorani, putovanja, zimovanja... Sve to "krasi" njegov profil, ali izgleda da se još jednom potvrdilo da materijalne stvari nisu preduslov za srećan i zadovoljan život.

Đuroviću je određen pritvor od 30 dana.

I Neđeljkova porodica je u šoku:

- Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima. Poslednjih deset dana se čudno ponašao. Verujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Poslednji put smo se videli u petak na njegov zahtev. Poslao mi je poruku da je u problemu - kaže potreseni otac.

On dodaje da mu je tada sin rekao da je nezadovoljan svojim životom.

- Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živeo dok je studirao. U poslednje vreme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku devojku - kaže uplakani otac.

Neđeljko je često bio na kompjuteru.

- Bio je aktivan na tim društvenim mrežama i često je burno reagovao na nepravdu i uvrede. Znao je da po celu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo - kaže otac. On navodi da se iste večeri Neđeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

Da podsetimo, zločin se desio oko 6 sati ujutru u nedelju, 27.januara, kada je ubijeni Miloš Mileusnić napustio svoj stan na Zvezdari i krenuo ka devojci koja živi u blizini, a kako se sumnja, Đurović ga je iz hira, ubodima noža po grudima i rukama, usmrtio.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja