UPUCAN ZBOG BIZARNOG SLUČAJA: Pucao u advokata zbog spora oko vrata na toaletu u banci!
Foto: Vlada Šporčić

strašno

UPUCAN ZBOG BIZARNOG SLUČAJA: Pucao u advokata zbog spora oko vrata na toaletu u banci!

Crna Hronika -

Čačanskog advokata Petra Đurovića (69) u ponedeljak je ranio njegov dugogodišnji klijent M. J. (68), a razlog je prilično bizaran. Naime, M. J. je uleteo u Đurovićevu kancelariju u ponedeljak oko podneva, a nakon kraće rasprave ispalio je pet metaka u pravcu advokata, od kojih ga je jedan pogodio.

Nezvanično, njihov sukob nastao je zbog troškova u jedinom sudskom sporu koji je M. J. izgubio, od desetak u kojima ga je zastupao advokat Petar Đurović.

"Još dok je radio u Čačanskoj banci, on je tužio svoju firmu, jer, navodno, vrata od toaleta u blizini njiegove kancelarije nisu dobro dihtovala, pa su se, kako je M. J. tvrdio, odatle širili neprijatni mirisi koji su uticali na narušavanje njegovog zdravlja. Jovanović je po svaku cenu potencirao da se taj spor nastavi, iako mu je Đurović savetovao da su izgledi da ga dobije gotovo nikakvi", rekao je sagovornik portala Moravainfo upoznat sa odnosima napadača i žrtve.

Ovaj postupak je, navodno, trajao osam godina a na kraju je M. J. , s obzirom da je izgubio spor, morao da plati sudske troškove od oko 4.000 evra. On je nekoliko puta dolazio kod advokata i insistirao da Đurović snosi troškove, što ovaj nije želeo.

Pretpostavlja se da je to bio okidač za vatreni obračun.

Inače, advokat je van životne opasnosti i oporavlja se u čačanskoj bolnici.

(Kurir.rs/Moravainfo/Foto ilustracija: Vlada Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track