DRAMATIČNA POTERA U NOVOM SADU: Uleteo u automobil dok žena nije gledala, pa dodao gas! ONDA JE KRENULA JURNJAVA PO GRADU
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

radnici obezbeđenja mu preprečili put pa sačekali policiju

DRAMATIČNA POTERA U NOVOM SADU: Uleteo u automobil dok žena nije gledala, pa dodao gas! ONDA JE KRENULA JURNJAVA PO GRADU

Crna Hronika -

D. R. ukrao je u ponedeljak uveče automobil marke "Ford fiesta" ispred lokala u Futoškoj ulici 2.

Kako prenosi "Dnevnik", mlađa žena, zaposlena u kockarnici, parkirala je automobil u trećoj traci i ostavila ključeve u kontakt-bravi, a potom je na kratko ušla u jedan od lokala. Kradljivac je tada iskoristio priliku, ušao u automoboil i počeo da beži u pravcu Hajduk Veljkove ulice.

Žena je odmah alarmirala obezbeđenje iz lokala i oni su sa tri vozila pojurili razbojnika, a u međuvremenu su pozvali policiju i obaveštavali ih o kretanju ukradenog automobila.

Potera se nastavila Futoškim putem i kroz Adice, gde su D. R. uhvatili pripadnici obezbeđenja koji su mu preprečili put u Ulici Branka Ćopića, a potom ga savladali, izvukli iz automobila i zadržali do dolaska policije.

Policija je po dolasku utvrdila da je D. R. imao veliku količinu alkohola u krvi. On je uhapšen i osumnjičen za tešku krađu u pokušaju. Povređenih i materijalne štete nije bilo.

(Kurir.rs/Dnevnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track