NOVI BRUTALAN SNIMAK TUČE TINEJDŽERA U CENTRU SUBOTICE: Dečak prišao vršnjaku i šutnuo ga u glavu, a ostali mirno gledali! PRIČAJ ŠTA JE BILO, POSLAĆU TE U BOLNICU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

strašno

NOVI BRUTALAN SNIMAK TUČE TINEJDŽERA U CENTRU SUBOTICE: Dečak prišao vršnjaku i šutnuo ga u glavu, a ostali mirno gledali! PRIČAJ ŠTA JE BILO, POSLAĆU TE U BOLNICU! (VIDEO)

Crna Hronika -

SUBOTICA – Incident među vršnjacima u centru Subotice snimljen je mobilnim telefonom i tako dospeo u javnost sa fejsbuk stranica. Jedan iz grupe mladića je nogom udario u glavu vršnjaka koji je sedeo na klupi. Grupa vršnjaka je to nemo posmatrala sa rukama u džepovima, a neko od prolaznika je prijavio odmah incident policiji koja je reagovala. Kako saznajemo, u toku je identifikacija aktera incidenta, a okolnosti se utvrđuju.

Na društvenim mrežama osvanuo je jutros snimak incidenta, vršnjačkog nasilja u Parku žrtava fašizma, u centru grada. Grupa mladića, kako se pretpostavlja maloletnika, stoji ispred vršnjaka koji sedi na klupi, a najviši iz grupe snažno je nogom udario u glavu maloletnika na klupi, koji drži ranac uz telo.

Napadnuti mladić se ukočio i netremice samo gledao u grupu od pet do šest vršnjaka, a ni nakon udarca nije se pomerio sa klupe niti počeo da beži. Samo je glavu spustio prema bradi.

Momak koji je šutnuo vršnjaka obratio mu se na mađarskom:

"Ajde, pričaj, šta se desilo, što ne govoriš! Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći! Ajde, otvori se sada, reci šta je bilo", rekao mu je on.

Na snimku se vidi lice i telo svih aktera, i mladića koji je napadnut i momka koji ga je jako udario nogom u glavu, ali vide se i ostali posmatrači, od kojih niko nije priskočio u pomoć. Vide se i lica dečaka i devojčica koji sa male razdaljine to posmatraju ili se sklanjaju.

Nezvanično se priča da je povod incidentu prethodna rasprava oko devojke.

U policiji kažu, da imaju snimak nepoznatog autora sa društvenih mreža i da su odmah preduzeli mere, da identifikuju sve aktere vezane za incident nasilja. "Preduzimamo sve moguće radnje da se rasvetli uzrok i povod incidentu, kako bismo u mogućnosti sa našim ovlašćenjem sproveli istragu oko slučaja", kažu u policiji. Istraga policije je u toku, pa će se uskoro znati razlog incidenta, vršnjačkog nasilja i šta je aktere dovelo do napada na vršnjaka.

(Kurir.rs/N.H./Foto: Printscreen Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja