OVO JE ŽENA KOJU JE UDARIO BABIĆEV VOZAČ: Pošla stricu na sahranu, pa poginula na rampi u Doljevcu (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

tragedija

OVO JE ŽENA KOJU JE UDARIO BABIĆEV VOZAČ: Pošla stricu na sahranu, pa poginula na rampi u Doljevcu (FOTO)

Crna Hronika -

Stanika Gligorijević (52) nastradala je u četvrtak u teškoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi Doljevac! Tom prilikom troje ljudi je lakše, a dvoje teže povređeno, a među njima je i direktor "Koridora" Zoran Babić.

Kako saznajemo, nesrećna Stanika je sa sestrom i zetom krenula stricu na sahranu.

foto: Privatna Arhiva

Stanika je sedela na zadnjem sedištu „opela“, u koji je udarila „škoda“ direktora „Koridora“.

Od siline udarca „astra“ se zakucala u „pasat“ koji je izlazio sa naplatne rampe, a koji je vozio Stanoje S. U „opelu“ pored Stanike nalazili su se njena sestra Mirjana A. i zet Zvonko koji su teško povređeni ali van životne opasnosti, kao i Stanoje S.

foto: M.S.

Lakše povređen je Dejan S. (35) vozač direktora „Koridora“, koji je danas i uhapšen.

"Vozaču je određen pritvor u trajanju do 48 časova i on će sutra biti priveden u tužilaštvo uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog sabraćaja", kazali su danas u Osnovnom javnom tužilaštvu.

foto: M.S.

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić je završio sa otvorenim prelomom butne kosti i pršljena, a kako Kurir saznaje, lekari se bore da omoguće normalno funkcionisanje Babićeve noge. Kažu da oporavak od preloma butne kosti traje jako dugo.

foto: Južne vesti/A.Kostić

Kako saznajemo, uzrok tragičnog udesa su najverovatnije velika brzina i gusta magla koja je smanjila vidljivost na 15 metara. Kako pričaju očevici, vozilo „Koridora Srbije“ promašilo je kanal za elektronsku naplatu putarine i udarilo u vozilo koje je na rampi čekalo.

foto: Zorana Jevtić

"Na naplatnoj rampi se oko 8.20 začuo veliki tresak, a onda još jedan. Došlo je do lančanog sudara u samom kanalu za naplatu putarine. U prvom automobilu marke „pasat“ bio je muškarac S. S., u „opel astri“ bila je žena koja je poginula, i muškarac A. S. i žena M. S., a treće vozilo je bilo „škoda superb“, u kojoj su bili Babić i njegov vozač. „Pasat“ i „astra“ su stajali na naplatnoj rampi, a onda je „škoda“ naletela na njih. Telo su iz olupine vatrogasci izvlačili satima", ispričao nam je jedan od očevidaca.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track