BOJICA ĐUROVIĆ MULJATOR!  Otac ubice s Fejsbuka falsifikovao uplatnicu! Platio je manje nego što duguje, pa dopisao još jednu nulu!
Foto: Privatna arhiva, Instagram

PREVARA

BOJICA ĐUROVIĆ MULJATOR! Otac ubice s Fejsbuka falsifikovao uplatnicu! Platio je manje nego što duguje, pa dopisao još jednu nulu!

Crna Hronika -

Otac Neđeljka Đurovića, mladića koji je prošle nedelje mučki ubio studenta Miloša Mileusnića na Zvezdari, takođe je poznat istražnim i sudskim organima u Požarevcu.

Bojica Đurović iz Požarevca, otac Neđeljka Đurovića (28), osumnjičenog za zversko i hladnokrvno ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari, i sam je imao problema sa zakonom jer je osuđen zbog falsifikovanja dokumenata, nezvanično saznaje Kurir.

Kako otkriva naš izvor, Đurovićev pokušaj prevare otkriven je kada je trebalo da plati kaznu koja mu je stigla.

Dopisao nulu

- Zasad nije poznato koliko je novca trebalo da izdvoji za kaznu, ali je on navodno platio mnogo manje nego što duguje. Zatim je, kako se sumnja, na uplatnici dopisao još jednu nulu kako bi izgledalo kao da je regulisao sva dugovanja - navodi izvor Kurira.

Preti novinarima
Preti novinarimafoto: Privatna Arhiva

Prema njegovim rečima, Đurović je falsifikovanu uplatnicu potom dostavio prekršajnom sudu.

- Nevažeći dokument smatrao je validnim dokazom, pa ga je predao prekršajnom sudu. Međutim, pokušaj obmane je ubrzo otkriven i protiv Bojice je momentalno pokrenut sudski postupak - dodaje sagovornik Kurira.

Sin ubica

Podsetimo, Đurovićev sin Neđeljko uhapšen je zbog sumnje da je 27. januara nasred ulice nožem ubio studenta Miloša Mileusnića u beogradskom naselju Zvezdara. Osumnjičeni je nakon monstruoznog i svirepog zločina izjavio da je to učinio zbog toga što je bio ljut i nervozan. Takođe, u svoju odbranu izneo je i činjenicu da je, viseći na Fejsbuku i Tviteru, shvatio da je njegov život bezvredan i da je zbog toga odlučio da nekoga ubije. Mladi student iz Čačka bio je prva osoba na koju je gnevni Đurović naleteo. Ubrzo nakon toga, Čačanin je nasmrt izboden.

Nasilje Umesto odgovora počeo da preti

Kurir je pre dva dana pozvao Bojicu Đurovića i upitao ga da li je istina da je odgovarao zbog falsifikovanja uplatnice. Umesto odgovora, usledile su pretnje na račun novinara naše redakcije, a o čemu je Kurir juče pisao. Pre nego što je zalupio slušalicu, Đurović je stigao da kaže da se novinari pišući o njegovom sinu "igraju životom jednog malog dečaka", kao i da "treba da urežemo u sećanje njegovo poreklo sa Cetinja".

(Kurir.rs/ J.I.-D.S./ Foto: privatna arhiva, instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja