ZAPLENJENO VIŠE OD 190 KILOGRAMA DROGE: Vrednost narkotika se procenjuje na oko 30 miliona dinara
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

uspešne akcije mup

ZAPLENJENO VIŠE OD 190 KILOGRAMA DROGE: Vrednost narkotika se procenjuje na oko 30 miliona dinara

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u tri odvojene akcije uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tom prilikom policija je zaplenila više od 190 kilograma droge čija se vrednost procenjuje na oko 30 miliona dinara.

Policijski službenici uhapsili su R.M. (1982), nakon što su pretresom objekta koji osumnjičeni koristi pronašli laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i zaplenili više od 163 kilograma ove droge, od čega je deo bio zasađen u saksijama, a deo smešten u tri pvc džaka.

Policijski službenici uhapsili su i I.Ž. (1980), kod kojeg su pronašli kesicu sa 21,5 grama heroina, a prilikom pregleda vozila, marke „fiat grande punto“, koje je koristio osumnjičeni, pronađena su i dva pvc paketa sa skoro 1,5 kilogram marihuane, kao i pvc kesa sa oko 200 grama amfetamina.

Pretresom stana, koji osumnjičeni I.Ž. koristi, nađeni su i više od 21 kilogram marihuane, 2,3 kilograma amfetamina, više od 40 grama heroina i više od 20 grama kokaina.

Policija je uhapsila i F.J. (2000), nakon što su pretresom stana koji koristi pronađena oko 2 kilograma marihuane i manja količina kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kurir.rs/Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track