UHAPŠEN PEDOFIL IZ BORA: Silovao maloletnu svastiku!
Foto: Shutterstock

zlostavljao je dva meseca

UHAPŠEN PEDOFIL IZ BORA: Silovao maloletnu svastiku!

Crna Hronika -

D. A. (33) određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je u više navrata obljubio sestru svoje supruge

D. A. (33) iz Bora uhapšen je zbog sumnje da je u više navrata silovao svoju maloletnu svastiku I. M. (16).

Kako nezvanično saznajemo, D. A. je maloletnicu prvi put obljubio u decembru 2018. godine, a njegovo seksualno iživljavanje nad sestrom supruge nastavilo se i u narednom periodu.

Bila uplašena

Prema rečima našeg izvora, I. M. je tek posle dva meseca pakla odlučila da prijavi policiji muža svoje sestre.

- D. A. je na sestru svoje supruge prvi put nasrnuo u decembru, a nakon toga joj je zapretio da nikome ne priča šta se dogodilo jer će u suprotnom ubiti nju i njenu porodicu. Devojčica se zbog toga jako uplašila, bila je istraumirana i trpela je torturu svog zeta skoro dva meseca - priča naš izvor upućen u istragu.

Kako napominje naš sagovornik, devojčica nikome doskoro nije smela da se poveri, zaplašena pretnjama duplo starijeg zeta.

- Otac je primetio da se ona čudno ponaša, da je tužna, potištena i preplašena. Pritisnuo je da mu kaže šta se dešava. Ona je nekako skupila hrabrost i poverila mu se, a čovek se zaprepastio. Odmah ju je odveo u policiju i zajedno su prijavili D. A. Nakon prijave, nasilnik je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - kazao je naš sagovornik.

Ima četvoro dece

Inače, D. A. i maloletnica se poznaju godinama zbog rodbinskih veza.

- On je duže vreme u braku sa devojčicinom sestrom i imaju četvoro dece - dodao je izvor Kurira.

Hronologija

x Januar 2019 - Subotička policija uhapsila je D. T. (31), koji je osumnjičen da je nakon žurke, silovao maloletnicu (17) x Novembar 2018 - Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je A. V. (28) zbog sumnje da je u svom stanu pretukao, a potom silovao M. S. (14) x Novembar 2018 - N. T. (48) iz Smedereva uhapšen zbog sumnje da je tri meseca silovao maloletnu J. P. (15) x Septembar 2018 - D. T. iz Kladova uhapšen je zbog sumnje da je godinu dana silovao devojčicu (13) ometenu u razvoju

(Kurir.rs/ S.A.B./ Foto:Ilustracija Shutterstock )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja