Najnovije vesti

DIVLJAČKI NAPAD NA POLICAJCE U KUMODRAŠKOJ ULICI: Pijani huligan punim gasom se zaleteo i autom udario pripadnika MUP! (FOTO)
Foto: Kurir

totalno ludilo

DIVLJAČKI NAPAD NA POLICAJCE U KUMODRAŠKOJ ULICI: Pijani huligan punim gasom se zaleteo i autom udario pripadnika MUP! (FOTO)

Crna Hronika

BEOGRAD - Mustafa B. i njegov pajtos privedeni su večeras oko 21.30 časova posle divljačkog napada na policajce u kom, samo pukom srećom, nije bilo povređenih, saznaje Kurir!

 

Kako su našoj redakciji javili stanari Kumodraške ulice, potpuni haos dogodio se kada su Mustafa B, koji je u automobilu bio sa Elvisom B. divljao kroz ovu ulicu kod broja 174.

Tada je, vozeći pod dejstvom alkohola, udario u jedan automobil. Policijska patrola je veoma brzo stigla na lice mesta, a pripadnici MUP su izašli kako vi videli da li ima povređenih. Usledio je šok i filmske scene. Mustafa je tada dodao gas, vozilom udario policajca i bacio ga na haubu.

 

foto: Kurir

 

- Svi smo bili prestravljeni. Policajca su udarili kolima iz čista mira. Napadači su bili pijani. Iz čista mira je dao gas i udario policajca i bacili ga na haubu - rekao je Kuriru šokirani očevidac Milivoje R.

 

Drugi pripadnik patrole brzo je reagovao. Kako bi izbegao žrtve, pucao je u hladnjak vozila., posle čega su napadači konačno stali.

Mustafa i Elvis su uhapšeni, a uviđaj je u toku.

 

(Kurir.rs)

Auto koji su vozili napadači
Auto koji su vozili napadači foto: Kurir

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...