MLADEN MIJATOVIĆ PRVI PUT O NESREĆI SVOJE DEVOJKE: Ponosan sam na moju Deu! Nije pustila ni suzu, a oko nje su svi plakali!
Foto: Printscreen

ispovest

MLADEN MIJATOVIĆ PRVI PUT O NESREĆI SVOJE DEVOJKE: Ponosan sam na moju Deu! Nije pustila ni suzu, a oko nje su svi plakali!

Crna Hronika -

Novinar TV Pink i emotivni partner teško povređene voditeljke kaže da se ona dobro oseća, da je raspoložena i da mu je tražila da joj pošalje knjigu da čita

Mladen Mijatović, novinar i emotivni partner Dee Đurđević (28), voditeljke TV Pink, koja je u četvrtak ujutru teško povređena u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Dedinje, u emotivnoj ispovesti za Kurir kaže "da je ponosan na svoju Deu".

Mijatović je smogao snage i prvi put za naš list ispričao kako teče oporavak njegove devojke, kojoj su lekari pre pet dana uspeli da zašiju ruku koju joj je autobus otkinuo.

Još je nisam video

- Još je nisam video, a prema poslednjim saznanjima, lekari su zadovoljni postoperativnim tokom. Ruka je funkcionalna, a Dea je psihički jaka i stabilna. Postoji mogućnost komplikacija, zato što je povreda koju je pretrpela izuzetno teška, te joj iz tog razloga predstoje duži oporavak i rehabilitacija, ali ono što je najbitnije jeste da je ono najteže prošlo - rekao je Mijatović za Kurir i dodao da će njegova emotivna partnerka i dalje biti na intenzivnoj nezi, i to na preporuku lekara, koji smatraju da je za nju bolje da bude izolovana od spoljnog sveta.

Mladen je istakao da se Dea juče dobro osećala, da se probudila raspoložena i da normalno komunicira s medicinskim osobljem.

- Zapravo, samo s njima i komunicira. Od njih delimično saznaje šta se dešava napolju. Izuzetno je zahvalana za ogromnu podršku koju dobija sa svih strana. Svi su zadivljeni njenom hrabrošću i jačinom, a ja sam je baš takvu i upoznao - rekao je Mijatović.

Brzo će se vratiti redovnom životu

On ističe da je oduvek znao kakva je ona osoba, ali da je sada neizmerno ponosan na nju.

- Znao sam i ranije kakva je ona osoba, koliko je hrabra, vedra, koliko ima duha i energije i da je spremna da prevaziđe i najveće životne muke i probleme. Očekujem da će ona mnogo brže nego što je uobičajeno uspeti da se vrati redovnom životu i poslu. Znam koliko ona voli život, novinarstvo, svoj posao, svoje prijatelje i druženje s njima - priča Dein partner i nastavlja:

- Voli da čita, da gleda filmove, voli sport. Čak je tražila i da joj pošaljem neku knjigu, da joj brže prođe vreme. Mi koji je poznajemo znamo koliko je ona pozitivna i vedrog duha.

Lekari su čudotvorci

Mijatović je istakao da veliku zahvalnost duguju našim lekarima.

- Oni su naši šampioni i čudotvorci, s dr Markom Bumbaširevićem na čelu. Dea je pokazala lekarima neverovatnu hrabrost i količinu energije da se nosi s takvim bolovima koje je doživela i koje i dalje trpi. Oni kažu da u istoriji VMA nisu imali takvog pacijenta sa tako teškim povredama, koji je nasmejan i normalno komunicira. Jedinstven slučaj da nije pustila suzu od četvrtka u šest ujutru do danas! A oko nje je toliko ljudi plakalo - kazao je naš sagovornik.

Maksimalno profesionalan Moram da reagujem trezveno

Upitan da prokomentariše kako se nosi s tim što izveštava o nesreći koju je doživela njegova partnerka, Mijatović ističe da ovo, nažalost, nije prvi put da neko njemu blizak strada na ovaj ili onaj način. - Znam da je u takvim trenucima bitno da reaguješ trezveno, staloženo i mirne glave. Moj posao je da izveštavam sa svih tih nemilih i teških događaja, tako sam uradio i ovaj izveštaj i svakog dana radim maksimalno profesionalno - rekao je Mladen.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track