ANDRIJA DRAŠKOVIĆ STIGAO U KBC DEDINJE: Biznismena uneli  na nosilima, dočekao ga tim lekara! JEDVA GA PREPOZNALI (FOTO, VIDEO)
Foto: Ana Paunković

hITNO prebačen iz novog pazara

ANDRIJA DRAŠKOVIĆ STIGAO U KBC DEDINJE: Biznismena uneli na nosilima, dočekao ga tim lekara! JEDVA GA PREPOZNALI (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

Kontroverzni biznesmen Andrija Drašković koji je juče doživeo infarkt tokom skijanja na Kopaoniku, iz bolnice u Novom Pazaru, danas je oko 11 sati stigao u KBC Dedinje.

Drašković je iz Novog Pazara prevezao sanitet jedne privatne bolnice, a na pomenutu kliniku odmah ga je dočekao tim lekara.

foto: Ana Paunković

Oni koji su ga videli primetili su da je biznismen prilično lošem stanju.

- Kada su ga izneli iz saniteta jedva sam ga prepoznao. Potpuno seda kosa i brada - rekao je jedan od očevidaca.

Podsetimo, Drašković je tokom skijanja na stazi prvo osetio jak bol u grdima, zbog čega se odmah zaustavio i potražio pomoć. Najpre je odveden u ambulantu koja se nalazi u blizini staze. Lekarima se njegovo stanje uopšte nije svidelo pa su odmah doneli odluku da ga prebace u najbližu bolnicu radi detaljnog kardiovaskularnog pregleda.

foto: Ana Paunković

Po prijemu u bolnicu, utvrđeno je da je Drašković imao infarkt, pa je odmah upućen na dodatne analize. Nakon prvih intervencija Draškoviću bilo osetno bolje, a li da je odmah hospitalizovan kako bi bio pod stalnim nadzorom lekara.

(Kurir.rs/J.R./Foto: Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track