REGOVANJE GRADONAČELNICE KRUŠEVCA: Osuđujem napad na fudbalere!
Foto: Printscreen YT

incident

REGOVANJE GRADONAČELNICE KRUŠEVCA: Osuđujem napad na fudbalere!

Crna Hronika -

Jasmina Palurović istakla je da povređenim sportistima iz Senegala i Kameruna želi brz oporavak i da će ih danas posetiti

Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca, najstrože je osudila napad na fudbalere FK Napredak Ibrahima Ndijaje i Režisa Samjuela Bahu, koji su prekjuče lakše povređeni u incidentu koji se dogodio u Pionirskom parku.

Podsetimo, kruševačka policija uhapsila je jednog tridesetogodišnjaka za koga se sumnja da je napao fudbalere iz Senegala i Kameruna, koji duže vreme nastupaju za FK Napredak.

- Kruševac osuđuje svaku vrstu nasilja, naročito prema stranim državljanima, sportistima i ljudima koji žive u ovom gradu, a takvo ponašanje nisu ničim izazvali. Ovo je grad sporta, mladih, mi podržavamo sve vrste sportova i sve sportiste koji dođu da igraju kod nas - kazala nam je Palurovićeva i istakla:

- Moram da istaknem da je policijska uprava reagovala veoma brzo i privela napadača. Fudbalerima želim da se što pre oporave i vrate na teren, da rade ono što najbolje umeju i nastave da lepo predstavljaju svoj klub i grad. Nadam se da će zaboraviti ovaj nemili događaj - rekla je gradonačelnica i dodala da će se danas sresti sa napadnutim Ibrahimom Ndijajeom i Režisom Samjuelnom Bahom.

Omiljen u gradu Ibrahim govori srpski Kako smo ranije pisali, Ibrahim Ndijaje se u kruševačkom Napretku nalazi već šest godina, omiljen je u gradu, a naučio je da priča i srpski jezik. Njegov kolega Baha u tim je došao pre godinu dana. Podsetimo, trener fudbalera Milorad Kosanović osudio je napad, istakavši da je reč o dobrim momcima.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto:printskrin Youtube )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track