VIŠEGODIŠNJEM SILOVATELJU ODREĐEN PRITVOR: Pre napada na servirku, napao i starijeg čoveka!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

zadržavanje do 30 dana

VIŠEGODIŠNJEM SILOVATELJU ODREĐEN PRITVOR: Pre napada na servirku, napao i starijeg čoveka!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Dušan Murgaški zvani Pikaso (60) priveden je danas i saslušan pred nadležnim tužiocem zbog sumnje da je u nedelju pokušao da ubije M.S. (44) dok je M. S. (88) naneo teške telesne povgrede, rečeno nam je u novosadskom Višem javnom tužilaštvu.

-Nakon saslušanja Murgaškom je određen pritvor do 30 dana zbog mogučnosti uticaja na svedoke, ponavljanja i dovršetka krivičnog dela i uznemirenja javnosti.

U toku istrage biće prikupljeni i ostali potrebni dokaz – kažu u Tužilaštvu. Kako nezvanično saznajemo, Pikaso je kao i u policiji, tako i u Tužilaštvu izneo svoju odbranu.

-Ušao sam u prvu zgradu i uleteo u lift. Hteo sam da se sakrijem. Unutra je bila žena, drsko mi je rekla „šta ću ja u tom liftu kada je to za radnike“. Iznervirala me je jako i izvadio sam nož – rekao je u policiji Pikaso.

Inače, Pikaso je pored toga što je u nedelju napao servirku KC Vojvodine, prethodnog dana na ulici napao dekicu od 88 godina, i naneo mu povrede, jerl mu se kako saznajemo, čovek nešto suprostavio.

Podsetimo, Pikaso je silovatelj povratnik koji je u tri navrata osuđivan na višegodišnje zatvorske kazne zbog silovanja. Murgaški je pušten na slobodu 30.novembra prošle godine nakon odslužene maksimalno propisane desetogodišnje kazne zatvora zbog silovanja.

Kurir.rs/S. S./Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track