AKCIJA HAPŠENJA U BEČU: Srbi i Makedonci pali zbog kokaina i oružja!
Foto: Profimedia /FB Printscreen

lisice

AKCIJA HAPŠENJA U BEČU: Srbi i Makedonci pali zbog kokaina i oružja!

Crna Hronika -

Trojica srpskih državljana i dva Makedonca uhapšeni su u Beču jer je policija kod njih pronašla 94 grama kokaina vrednosti oko 6.000 evra, otrovne sprejeve, pištolje i dva noža, prenose lokalni mediji.

Kako navode, istražitelji Državnog zavoda za kriminalističke istrage su aktivnosti osumnjičenih pratili mesecima, čekajući odgovarajući trag i trenutak da reaguju.

- Reč je o muškarcima starosti između 33 i 36 godina. Policija je pretresom njihovih stanova pronašla drogu i oružje i odmah uhapsila osumnjičene. Istraga je utvrdila da je reč o srpskim i makedonskim državljanima. U ovoj akciji učestvovala je i specijalna jedinica VEGA - navodi izvor austrijskih medija.

Prema njegovim rečima, nadležni smatraju da će ih ovo hapšenje dovesti do dilera sa kojima su Srbi i Makedonci sarađivali.

- Istraga je i dalje u toku, a lov na dilere saradnike se nastavlja. Veruje se da će istražitelji zahvaljujući informacijama koje dobiju od osumnjičenih uspeti da lociraju ostale narko-dilere koji posluju u Austriji - naglašava sagovornik tamošnjih medija.

(Kurir.rs/D.S./Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track