Najnovije vesti

MANIJAK (53) SPOPADAO DEVOJKU (26) NA AUTOBUSKOJ OKRETNICI NA ZVEZDARI: Silovaću te, to dobro radim!
Foto: Marina Lopičić

novi napad

MANIJAK (53) SPOPADAO DEVOJKU (26) NA AUTOBUSKOJ OKRETNICI NA ZVEZDARI: Silovaću te, to dobro radim!

Crna Hronika

Muškarac Z. Đ. (53) uhapšen je preksinoć nakon što je na okretnici autobusa 308 seksualno uznemiravao devojku (26), koju je nakon gnusnih pretnji, pokušao i da poljubi

Beograđanka (26) prijavila je policiji da ju je preksinoć na okrentnici autobusa 308 na Zvezdari, napao i seksualno uznemiravao nepoznati stariji muškarac, koji joj je čak i pretio silovanjem!

Napadnuta žena javila se redakciji Kurira i detaljno prepričala kako joj je, dok je čakala autobus, prišao manijak i počeo da je spopada.

- Stajala sam na autobuskoj stanici kada mi je prišao stariji čovek i upitao me da li imam upljač. Odgovorila sam mu da nemam. Potom mi je zatražio broj telefona, na šta sam mu ja odgovorila da nemam telefon. Ponudio mi je svoj broj, a pošto sam i to odbila rekao mi je: "Ako nećeš broj, onda ću te ovde silovati. Nisi ni svesna kako ja to dobro radim!" - ispričala je za Kurir napadnuta žena.

On kaže da je potom naišao autobus u koji je ušla, verujući da će se tako spasti pomahnitalog manijaka.

- Međutim, on je ušao za mnom, sve vrememe je gledao. Tresla sam se. Izašao je na mojoj stanici i u jednom trenutku krenuo ka meni kao da hoće da me poljubi. Pozvala sam supruga telefonom, a zatim i policiju, a on je pobegao - kaže naša sagovornica.

Po dolasku u stan, prestravljenu ženu su posetili policajci iz PS Zvezdara.

- Policajcima sam zahvalna do neba jer su veoma brzo došli u moju kuću, a potom pozvali i lekare i pružili mi svu neophodnu pomoć i zaštitu. Posle četiri sata su mi se ponovo javili i rekli da su pronašli i priveli osobu koja me je spopadala. Želim da im ovom prilikom uputim veliko hvala. Oni su najveći borci koje sam videla i moji spasioci - kazala je napadnuta žena.

(Kurir.rs/I.Milićević. Foto: Ilustracija) 

Istraga Uhapšenom krivična prijava

Blagovremenom reakcijom dvojice policajaca, manijak je ubrzo nakon napada uhapšen. O svemu je obavešten i dežurni tužilac Prvog osnovnog tužilaštva koji je naložio policiji da se protiv Z. Đ. podnese krivična prijava za delo polno uznemiravanje.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...